發新話題

2元的威力

咁就统計下预测季节:春夏秋冬同方位:东南西北(即系:單雙、大细)嘅數據。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-17 22:46 發表
今晚開27,悭番!Ting日多數開雙,睇下中唔中。
今日開始。

次數:0。注數:0;
中嘅次數:0。注數:0。和:0;
唔中嘅次數:0。注數:0

两份夾咗共30蚊。
引用:
原帖由 mon128888 於 2016-8-17 23:49 發表
買左8元RMB, 我樓下有,  車钱=0
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-16 19:05 發表
買咗:6, 22, 23, 30。睇下有冇得中。
共16蚊,輸咗。净番3串7=14蚊。

初步预测睇到:9月20日祗有1個號碼有可能。如冇變化,初步構思:
(1).把尾關1注2蚊上调上黎9月20日落注,中間嘅二三關推後落注。理由:祗有1個號碼有可能嘅機會很难得唔知幾時有。中,成個4串15翻本。輸,仲有中間嘅2串3¥12而且每關可投注2個或4個號碼落注機會多啲。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 14:50 發表
...
頭關8注16蚊;輸咗2關4注8蚊;輸咗3關2注4蚊;輸埋尾關1注2蚊。
。 ...
(2).如果條件符合sinding師兄所講嘅第五個方案,就開多1份投注法另夾¥130。
大家點睇?有冇更好嘅建議?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-18 15:53 發表

咁就统計下预测季节:春夏秋冬同方位:东南西北(即系:單雙、大细)嘅數據。

今日開始。

唔中嘅次數:0。注數:0。 ...
開19。

次數:1。注數:1;
唔中嘅次數:-1。注數:-1

回復 98# sinding 的帖子

冇辦法!另外仲有五個號碼同時都有可能。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-15 15:49 發表
禽日又悭番!

禽晚、前晚都系開23號,黎紧一断時間23號會有好强嘅力量

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-18 16:41 發表
初步预测睇到:9月20日祗有1個號碼有可能。如冇變化,初步構思:
(1).把尾關1注2蚊上调上黎9月20日落注,中間嘅二三關推後落注。理由:祗有1個號碼有可能嘅機會很难得唔知幾時有。中,成個4串15翻本。輸,仲有中間嘅2串3¥12而且每關可投注2個或4個號碼落注機會多啲。

(2).如果條件符合sinding師兄所講嘅第五個方案,就開多1份投注法另夾¥130。
...
今日焗住祗能做構思(1)除笨有精之選。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 13:48 發表

方案1.
4串15每關落注一個號碼。

方案2.
4串15每關落注两個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關11倍,條4串1可赢大约1.46萬。

方案3.
4串15每關落注三個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關5-8倍,條4串1可赢大约625-4千蚊。

...
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 14:50 發表
......
頭關8注16蚊;輸咗2關4注8蚊;輸咗3關2注4蚊;輸埋尾關1注2蚊。
以方案1來做,因有23倍中一關都有钱赢派46蚊冚曬30蚊本金。

其中一關中咗就要計數下一注落幾多。 ...
計紧方案1嘅415顺利過關嘅流程,
哇!.......睇到我自己都唔系好敢信

原來爆得好犀利,第三關赢到嘅钱要投落第4關嘅已经超過12萬,超2萬限额

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-18 15:53 發表

今日開始。

唔中嘅次數:0。注數:0。 ...
今日開:9號。
Ting日Ni飯都相衝,唔预测棄權

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-21 15:46 發表

計紧方案1嘅4串15顺利過關嘅流程,
哇!.......睇到我自己都唔系好敢信
計好曬!再睇番36选7好彩1游戏附则:
引用:
每注金额人民币2元。购买者可对其选定的投注号码进行多倍投注,投注倍数范围为2-99倍。单张彩票的投注金额最高不得超过20000元。

落多張飛得唔得?

回復 108# sinding 的帖子

错有错着,悭番!
開:33號。

發新話題