發新話題

2元的威力

回復 106# optionbaby 的帖子

或者得,我去玩快樂彩時個老闆都喺教我買多張飛直至電脑拒绝賣飛。到時試下咯!

回復 106# optionbaby 的帖子

截咗止都冇覆翻黎、冇過數,冇買到。

搞掂!買咗!
引用:
原帖由 sinding 於 2016-9-23 19:11 發表
截咗止都冇覆翻黎、冇過數,冇買到。
個老细有幾部手機带留咗接單個部所以冇反应
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-23 15:55 發表

計好曬!再睇番36选7好彩1游戏附则:

落多張飛得唔得?
問過東莞果邊都話得,到時落飛果陣作實咯!

赌钱一般都喺邪邪地的,今日唔够時間去落飛,睇下喺唔喺真喺咁黑!
今日预测到嘅號碼喺23, 30。
冇眼睇

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-29 19:26 發表

又衰埋!
9月28日開:4。

次數:4。注數:4;
中嘅次數:0。注數:0。和:0;
唔中嘅次數: -4。注數: -4。

今日原本应估開雙,不過之前已連開咗5個雙唯有唔估。 ...
可能冇輪盤咁顺摊

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-10-8 20:42 發表

新招今日有得中! 新招预测到两個號碼:8, 34。

今日開: 34。

Ting日變咗相衝,唔落注又唔估。
今日去抄快樂彩號碼,驟眼睇新招中咗两個,Back Test之後Confirm。

回復 127# optionbaby 的帖子

個市不再太癫會過去。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-10-12 20:44 發表
暈低!
有冇搞错!前一日開34,後一日又開34,偏偏就系落咗注果日唔開34。

10月12日又開:34。
算喇!包括34號在内前一日有5個有可能號碼、後一日有4個。你會唔會落注?就算會,赔率拉低咗,咁你又濟唔濟?
來日方長,努力再吼咯!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-15 15:49 發表
禽日又悭番!

禽晚、前晚都系開23號,黎紧一断時間23號會有好强嘅力量
23號開始Fade Out,4號仔就黎Fade In。

睇下腻篇野,睇下會唔會谂到啲新策略:
凯利公式
http://www.360doc.com/content/10/0731/11/736030_42680270.shtml

發新話題