發新話題

2元的威力

今日同上星期日一样有3個有可能嘅號碼,其中1個同样有雙重力量。
不過都喺留番夾咗钱先落注咯!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 13:48 發表

方案1.
4串15每關落注一個號碼。

方案2.
4串15每關落注两個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關11倍,條4串1可赢大约1.46萬。

方案3.
4串15每關落注三個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關5-8倍,條4串1可赢大约625-4千蚊。

方案4.
4串15每關落注四個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關5倍,條4串1可赢625蚊。

可分幾份钱來做。大家有冇其它睇法?
引用:
原帖由 sinding 於 2016-8-18 06:10 發表

问题
1. 方案2-4前面頭至3關輸咗條數唔啱。

...
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 14:50 發表
頭關8注16蚊;輸咗2關4注8蚊;輸咗3關2注4蚊;輸埋尾關1注2蚊。
...
先拆解方案2
頭關¥8x2號碼=¥16 冇問题;2關¥4x2號碼=¥8 冇問题;3關¥2x2號碼=¥4 冇問题;

問题在尾關祗净番2蚊買唔到两個號碼。
另一問题系赔率拉低咗一半得番~11倍,中一關冚唔到本金。
Ni度大家可討論下點變法較好。

回復 32# optionbaby 的帖子

簡單啲尾關加2蚊變成4串15加2蚊共32蚊。
如果想赢多啲可4串15乘2倍共60蚊,不過我見議赢開钱先用,開始時先用前面果個。

馬前炮

今日预测到嘅號碼:14, 23,16喺雙重力量。

大家可睇下個命中率喺幾多,考虑清楚才夾份。
得闲再贴埋之前嘅预测结果。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 20:26 發表
開:19。衰咗
你買咗幾钱?
車钱、時間幾多?計下皮费。

下次留意8月27日
今日開:25號。唔中

變咗8月27日受影响唔吼住都得

留意

“3D”、“好彩1”等固定设奖的彩票游戏,均有限量销售的要求。

国家为什么要实行动态放号的规则呢?
原因有二,
一是为了避免彩民过度集中追号,形成不健康的“赌博”心态,
二是降低国家福利彩票发行机构的经营风险。
http://sports.sina.com.cn/l/2010-04-01/16214916966.shtml

聼日可吼雙數南北。申利:唔會落注

引用:
原帖由 sinding 於 2016-8-18 19:52 發表
簡單啲尾關加2蚊變成4串15加2蚊共32蚊。
如果想赢多啲可4串15乘2倍共60蚊,不過我見議赢開钱先用,開始時先用前面果個。
4串15 點買?  2 個NUM ,  咁4係咩?

回復 38# mon128888 的帖子

4係分4次買、過4關。15係總共注數。
腻個4串喺纵向概念,如赌馬:
1场
3场
6场
10场
咁就喺總共過4场過4關。

4串横向概念,如赌馬連赢位:
第10场。
4隻馬互串、覆式。
腻個喺另一種概念。

我地依家用紧嘅喺上面果個概念,威力大好多。

2 個NUM 買法可跟帖#32本金最少:
頭關¥8x2號碼=¥16;2關¥4x2號碼=¥8 ;3關¥2x2號碼=¥4;尾關加多2蚊變咗¥2x2號碼=¥4。
即喺總共過4關共16注。

其中一關中咗就除番注數,袋埋果關应赢的钱,其它全部+埋下一關应落的注碼摆曬落去再投注。

拆解方案3-4

引用:
原帖由 sinding 於 2016-8-18 06:10 發表

问题
1. 方案2-4前面頭至3關輸咗條數唔啱。
...
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 13:48 發表
方案3.
4串15每關落注三個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關5-8倍,條4串1可赢大约625-4千蚊。

方案4.
4串15每關落注四個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關5倍,條4串1可赢625蚊。

可分幾份钱來做。大家有冇其它睇法?
...
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 14:50 發表
頭關8注16蚊;輸咗2關4注8蚊;輸咗3關2注4蚊;輸埋尾關1注2蚊。
以方案1來做,因有23倍中一關都有钱赢派46蚊冚曬30蚊本金。
...

最明显嘅错误都系尾關12蚊買唔到3或4個號碼.

最直接嘅方法就系乘3倍變咗注碼系90蚊同乘4倍變咗注碼系120
其它改法唔鼓励,因冇咗部分2串1、3串1同4串1變咗赢唔到大钱。唔系原意!

發新話題