發新話題

2元的威力

引用:
原帖由 sinding 於 2016-11-9 20:42 發表
聼日嘅36选7可以睇下, 力量幾聚下。
真系Work Work地喎!
今日買咗:5, 22, 25, 26, 31, 33, 35。

開:8, 23, 24, 25, 31, 35; 特别號碼: 29。

第一次見double新旧二维共振力量中咗。

今日開:5。
可惜有5個可能號碼。

既然力量咁大,系唔系可以唔理其它號碼照落注呢?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-11-10 23:17 發表

真系Work Work地喎!
今日買咗:5, 22, 25, 26, 31, 33, 35。

開:8, 23, 24, 25, 31, 35; 特别號碼: 29。
review睇番新招中24號,唔够時間睇留咗,仲要睇22同24之間嘅取舍,唔系有得開斎有钱收。

今日估開: 大。睇下有冇得中

中咗!又 開: 19。
仲要輸4次
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-11-7 20:42 發表

中咗! 開: 19。

次數:9。注數:9;
中嘅次數:2。注數:2。和:0;
唔中嘅次數: -7。注數: -7
次數:10。注數:10。
嘅次數:3。注數:3。和:0;

差嘀唔記得, 今日估開: 單, 東西。睇下可否追番多一注。

回復 156# optionbaby 的帖子

“估開: 單,東”中咗!

開: 3號。
帮你做埋:
次數:11。注數:11。
中嘅次數:4。注數:4。和:0;

3號预测都中喎!可惜喺7個可能中其一。

引用:
原帖由 sinding 於 2016-11-17 20:42 發表
“估開: 單,東”中咗!

開: 3號。
帮你做埋:
次數:11。注數:11。
中嘅次數:4。注數:4。和:0;
仲輸3注。

今日唔估。

引用:
原帖由 sinding 於 2016-10-27 17:17 發表
睇下腻篇野,睇下會唔會谂到啲新策略:
凯利公式
http://www.360doc.com/content/10/0731/11/736030_42680270.shtml
第一次睇到有人提及巴菲特嘅投资组合、配资系运用凯利公式/理论來做的,的确有参考价值。巴菲特不愧系叻人。

發新話題