發新話題

2元的威力

買咗:6, 22, 23, 30。睇下有冇得中。

開21號。衰咗!

今晚開27,悭番!Ting日多數開雙,睇下中唔中。

引用:
原帖由 sinding 於 2016-9-4 10:54 發表
谂紧第五個方案:
100元+方案1共¥130本金。

得闲再講
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-16 10:18 發表

系唔系100蚊用來買保護?買季节:春夏秋冬同方位:东南西北。即系買單雙、大细。
100蚊中咗赢25蚊用來保護主攻注碼?
基本上喺,但又唔喺關關都買,祗在第一關。
理念:
要赢到大钱成功過到4串1,中得到頭關好重要,輸咗中曬之後的3串7赢極都不會太多钱。
構思:
頭關注碼8注16蚊。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 14:50 發表
...
頭關8注16蚊;輸咗2關4注8蚊;輸咗3關2注4蚊;輸埋尾關1注2蚊。
以方案1來做,因有23倍中一關都有钱赢派46蚊冚曬30蚊本金。

其中一關中咗就要計數下一注落幾多。 ...
重點保護頭關,頭關中咗成功過到關就之後的3關唔使做保護,因成個4串15的本金30蚊已番曬本,此投注组合已赢梗。
“買季节:春夏秋冬同方位:东南西北。”100蚊中咗赢25蚊够用來保護頭關的16蚊。
做法:
頭關每次落注116蚊直至中到爲止,輸咗就继续余下的3串7,不断循环。咁就可以提高過到4關的機會。

根据我過大海玩輪盤嘅數据:
1注孤丁1注保護嘅方法,两注齊輸嘅機會率大约20~30%。保護果注多數都救到主攻果注。
缺點喺要好耐先有1次咁嘅機會,两注齊中嘅機會率更加少之又少,從10am~4-5pm最多中3-5次。即喺168-280铺先中1次(以每30秒開1铺計)。

咁就统計下预测季节:春夏秋冬同方位:东南西北(即系:單雙、大细)嘅數據。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-17 22:46 發表
今晚開27,悭番!Ting日多數開雙,睇下中唔中。
今日開始。

次數:0。注數:0;
中嘅次數:0。注數:0。和:0;
唔中嘅次數:0。注數:0

两份夾咗共30蚊。
引用:
原帖由 mon128888 於 2016-8-17 23:49 發表
買左8元RMB, 我樓下有,  車钱=0
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-16 19:05 發表
共16蚊,輸咗。净番3串7=14蚊。

初步预测睇到:9月20日祗有1個號碼有可能。如冇變化,初步構思:
(1).把尾關1注2蚊上调上黎9月20日落注,中間嘅二三關推後落注。理由:祗有1個號碼有可能嘅機會很难得唔知幾時有。中,成個4串15翻本。輸,仲有中間嘅2串3¥12而且每關可投注2個或4個號碼落注機會多啲。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 14:50 發表
...
頭關8注16蚊;輸咗2關4注8蚊;輸咗3關2注4蚊;輸埋尾關1注2蚊。
。 ...
(2).如果條件符合sinding師兄所講嘅第五個方案,就開多1份投注法另夾¥130。
大家點睇?有冇更好嘅建議?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-18 15:53 發表

咁就统計下预测季节:春夏秋冬同方位:东南西北(即系:單雙、大细)嘅數據。

今日開始。

次數:0。注數:0;
唔中嘅次數:0。注數:0。 ...
開19。

次數:1。注數:1;
唔中嘅次數:-1。注數:-1

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-16 19:05 發表
今日嘅36 选 7開: 6, 17, 18, 29, 30, 35; 特碼:23。

今日買就有得中,六合彩都俾你中2個半字。

回復 98# sinding 的帖子

冇辦法!另外仲有五個號碼同時都有可能。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-15 15:49 發表
禽日又悭番!

禽晚、前晚都系開23號,黎紧一断時間23號會有好强嘅力量

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-18 16:41 發表
初步预测睇到:9月20日祗有1個號碼有可能。如冇變化,初步構思:
(1).把尾關1注2蚊上调上黎9月20日落注,中間嘅二三關推後落注。理由:祗有1個號碼有可能嘅機會很难得唔知幾時有。中,成個4串15翻本。輸,仲有中間嘅2串3¥12而且每關可投注2個或4個號碼落注機會多啲。

(2).如果條件符合sinding師兄所講嘅第五個方案,就開多1份投注法另夾¥130。
...
今日焗住祗能做構思(1)除笨有精之選。

發新話題