發新話題

Excel模擬輪盤游戏

更正:
頭一個數错咗,唔系35应系27,電脑键盘钝钝地
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-17 00:01 發表
20個历史號碼(17th Dec, 2015~15th Jan, 2016) :

35,25,1,14,5,18,19,1,23,28,2,25,9,30,3,34,7,14,36,32,

再之前的自查自計。
更正後:
27,25,1,14,5,18,19,1,23,28,2,25,9,30,3,34,7,14,36,32

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-17 19:02 發表
更正:
頭一個數错咗,唔系35应系27,電脑键盘钝钝地

更正後:
27,25,1,14,5,18,19,1,23,28,2,25,9,30,3,34,7,14,36,32
横掂計開就顺便做埋:
35,9,22,034,14,21,21,23,12,33,16,27,25,1,14,5,18,19,1,23,28,2,25,9,30,3,34,7,14,36,32,
1st Dec, 2015起。

回復 32# cowbearcar 的帖子

我覺得用两位數較好,萬一開唔到Yahoo網址可用其它來源,而其它網址多數都用两位數又唔使等到下一日,收市後好快就出到结果。

今日弃權!唔够时间做功课

有可能號碼:5,19,6,26,36,细浪中。遲嘀先估

估開

埋黎睇

埋黎玩

買定離手

3點9

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-18 20:19 發表
有可能號碼:5,19,6,26,36,细浪中。遲嘀先估
睇人地玩大包围照計系唔會放過Ni嘀號碼的:14,15,17,18,8,32,24,33。不過一個都唔中都幾金。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-18 21:37 發表
估開

1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

衰咗!

赢输 -1 / 次數 1

原本Ting日想追:细。谂谂下都系唔好咯!1之後有機會開0,放弃

引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-19 17:08 發表

恒指收市19635.81=1。

買咗:單 Bingo!

W/L:+1 / 参與次數:1
20th Jan, 2016恒指收:18886.30開:8。

吹佢唔漲仲系開细

發新話題