發新話題

Excel模擬輪盤游戏

補充一點,你買 大包圍等於衰硬!
因為當你落5注,就算有1注中,都係計你 1勝4負!
沒有賠率情況下,就係唔想你大包圍。

咁啊!斎估雙胜算高得多咯!

今日睇落都冇人玩咯!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-21 15:14 發表
今日睇落都冇人玩咯!
最後1分鐘落 紅!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-20 17:22 發表

20th Jan, 2016恒指收:18886.30開:8。

吹佢唔漲仲系開细
21st Jan, 2016恒指收:18542.15開:25
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-21 14:15 發表
咁啊!斎估雙胜算高得多咯!
又衰埋

赢输 -2 / 次數 2
引用:
原帖由 cowbearcar 於 2016-1-21 15:44 發表

最後1分鐘落 紅!
恭喜你!你中咗喇!

我建議係記錄: 1勝 0負 勝率 100%

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2016-1-21 19:50 發表
我建議係記錄: 1勝 0負 勝率 100%
又要計數 唔好嘞呱!XX勝 YY負 和(落多注)/ 總次數ZZ,够喇!

25,8,1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

Ting日又估:雙,唔信咁黑仔

唔好意思!要搵钱移民唔得闲玩

回復 57# optionbaby 的帖子

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-21 17:19 發表

21st Jan, 2016恒指收:18542.15開:25

又衰埋

赢输 -2 / 次數 2

恭喜你!你中咗喇!
22nd Jan, 2016恒指收:19080.51開:29。

你又衰咗!

29,25,8,1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-22 17:10 發表
唔好意思!要搵錢移民唔得閒玩
咁啦,好似大c咁,一買就預五日既,周末先至統計。
你亦可以逐日買,有足夠彈性。

不過,公式取歷史是 3個位,要 ROUND(XXX, 2) 用番2個位先至再 MOD

發新話題