發新話題

Excel模擬輪盤游戏

估開

埋黎睇

埋黎玩

買定離手

3點9

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-18 20:19 發表
有可能號碼:5,19,6,26,36,细浪中。遲嘀先估
睇人地玩大包围照計系唔會放過Ni嘀號碼的:14,15,17,18,8,32,24,33。不過一個都唔中都幾金。

引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-18 19:42 發表
调轉!
咁就唔同咯!我都要调轉買:單。聼日睇下中唔中
恒指收市19635.81=1

買咗:單 Bingo!

W/L:+1 / 参與次數:1

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-18 21:37 發表
估開

1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

衰咗!

赢输 -1 / 次數 1

原本Ting日想追:细。谂谂下都系唔好咯!1之後有機會開0,放弃

回復 45# optionbaby 的帖子

祗喺衰腻哺比赛唶!
實戰俾我仲會倒赢添,假设:
人手赌檯,最低投注额20,红黑大细單雙最低投注额100,你會點落注?
我會落:100買 黑,20買0,1,2,3,做保護。
100買 黑衰咗,20買0,1,2,3中咗一赔8,倒赢80

其實腻招蟹赌场我中過好多次,好彩嘅話两注都中埋

引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-19 20:06 發表
祗喺衰腻哺比赛唶!
人手赌檯,最低投注额20,红黑大细單雙最低投注额100,你會點落注?

其實腻招蟹赌场我中過好多 ...
計错數,应喺倒赢60

跑馬日休戰一天

引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-19 17:08 發表

恒指收市19635.81=1。

買咗:單 Bingo!

W/L:+1 / 参與次數:1
20th Jan, 2016恒指收:18886.30開:8。

吹佢唔漲仲系開细

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-19 18:06 發表

1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

衰咗!

赢输 -1 / 次數 1

原本Ting日想追:细。谂谂下都系唔好咯!1之後有機會開0,放弃
...
8,1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

估再開 8同雙
引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-19 20:06 發表
祗喺衰腻哺比赛唶!

其實腻招蟹赌场我中過好多 ...
模擬人手赌檯落注:100買雙,20買8號。Ni個策略點睇?

發新話題