發新話題

免費為可能賺取千萬元作好熱身準備。

回復 1# admin 的帖子

Thanks for sharing.

引用:
原帖由 admin 於 2015-10-4 19:52 發表
如何使用?可以參考「使用指南」。
輸入 Save = "Update Profile"
你好,我還未上過雙飛蝴蝶,申請左都唔知點用,請問幾時有堂?謝謝

可以先用「太極期權心法」的「連環扣」,即是「細蝴蝶」做亦可。
亦可以用細期做,所需按金是大期的五份之一。即是說輸入時 1=0.2,2=0.4

這樣說:可以由較小的金額開始,實現較大的夢想。

附件

是否做SP19600同SC19600和           SC24000同SP24000
是否远樣做,想請问師兄?

師兄想請问這樣做法,有什么好處同風險請賜教

引用:
原帖由 admin 於 2015-10-5 18:03 發表
可以先用「太極期權心法」的「連環扣」,即是「細蝴蝶」做亦可。
亦可以用細期做,所需按金是大期的五份之一。即是說輸入時 1=0.2,2=0.4

這樣說:可以由較小的金額開始,實現較大的夢想。 ...
你好,我同son師兄都有相同疑問,而家十月頭做12月倉,196sc同sp,及240sc同sp,好似在196至240中間反覆就可以食到所short的期權金,今日最高已上22xxx,即係2個內要唔跌或唔升2000點就好似無事,但睇呢幾個月既升跌力度,一個月上3、4千都唔係無試過,而且周圖#1正從底上,日圖dbt,所以我都唔明如果破左196或240會產生甚麼損益。
另外,監控系統的藍線同紅線係代表咩呢?
睇番之前每週大市分析和雙飛蝴蝶的文章,MT sir提到雙飛蝴蝶可以在1萬點內上落都可以鎖住利潤,所以希望可以快d上第八式雙飛蝴蝶
謝謝

將會安排的。首先可以先申請試用,開模擬倉試試。

4小時和1小時圖觀察,你看到了什麼?4小時是#2GP,結果急升了2,400點。

附件

15分鐘與5分鐘圖觀察,你看到了什麼?15分鐘是-#2GP,5分鐘是DCC,結果.....?  Optmon 那麼好用,還不快申請試用?

附件

早晨!一般來說,V升H跌,V跌H則升。聰明的你,看到圖中V/H頂底背馳的現象嗎?看到VHSl之#1頂底CLM提供的買賣啓示嗎?Optmon 那麼好用,還不快申請試用?
[color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]www.optmonitor.com 或者電葉小姐:60676823

附件

發新話題