發新話題

啊爷御凖有得袋住先

衰咗!

不過此生第一次見位置赔率喺高過獨赢的:
10场 4號馬 忠心勇士 獨赢 1.7倍, 位置 1.8倍。

引用:
原帖由 sinding 於 2019-9-22 18:55 發表
馬後炮

琴日田泰安共出8场, 揀唔揀得中赢出嘅五场喺問題之一?
佢騎嘅馬我有睇頭场同尾场, 中間场次因睇唔到晨操片段(我估計喺馬會嘅網站負荷唔到)無法揀馬。
頭场陽明賞賞, 状态唔錯但匹馬無後勁, 俾我飛起咗。
尾场佢騎嘅 ......

......

反而9月11日第五场7號馬南莊加好, 腻匹馬就真喺可能走咗鷄, 又喺睇唔到晨操片段。番睇状态靚, 對辦,
65倍。......
南莊加好今晚有出, 第三场3號馬, 状态認然靚, 對辦。 不過得4倍赔率。
守護人權 守護自由 天下爲公  普選救國

馬後炮

引用:
原帖由 optionbaby 於 2019-9-21 18:02 發表
刀仔鐻大树今日有個好例子了, 賭馬買5串35過5關,本銭共$350蚊, 落注買騎師田泰安, 佢今日赢到五场Win。
買得中嘅話, 可赢大概40萬。
https://racing.hkjc.com/racing/info/meeting/ResultsAll/Chinese/Local/20190921 ...
今日又有騎師赢到五场Win:莫雷拉
不過就冇上一次咁和味了!
https://racing.hkjc.com/racing/Info/Meeting/ResultsAll/Chinese/Local/20191012

買咗條3串7輸曬!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2019-9-16 06:55 發表
今季终於開斎, 禽日中到隻冷門馬: 百胜龍, 30倍。

可惜3串7又系中單頭。
唔系都幾和味。
輪到我開斎, 中頭场五號駿協精英。

吼一场12號, 宜家15倍。睇下有冇得中。

睇咗頭3场, 两场热門馬状态對辦。冇肉食!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2019-11-6 18:39 發表
吼一场12號, 宜家15倍。睇下有冇得中。
點輸法都未有時間睇。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2019-11-9 10:19 發表

點輸法都未有時間睇。
聼日可能有馬跑, 更加唔够時間用了。

一场9號馬好大大状态對辦, 赢唔赢得? 我都唔知。
4.4倍, 我冇落注。

發新話題