11 12
發新話題

AUG 期指 期權

Thank you OK Hing!

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-8-1 09:58 發表
又捱過了一個月
點解喺“捱”?
美女好聼你話哦!

玩死人咩!咁玩法!
大家午安!

引用:
原帖由 silver 於 2014-8-8 22:54 發表
Dear All Ching / Tse,
我也是同門, 三年前了, 之后全力玩恒指期權, 今天總算有點心得, 懂得不輸錢了. 期間都是看各位在此的精彩討論偷師. 但過去十多天, 發生什么事. 為何討論區如此死歹.
真不明, 過去我衹是看偷師 ...
無言!唔想講野!
此處交俾你了。

回復 304# danny 的帖子

Long time no see! 好耐冇見danny兄出帖嘞哦!

大家早晨!

頭先急插之前,我見有好多行使价都有縮盤现象,有冇赢兄赢姐知點解?
1. 有數据要出?
2. 大户收紧料?
.......???
先谢過!

回復 309# fatpat 的帖子

收到!Thank you fatpat Hing!

回復 322# CB900 的帖子

“真正食大茶飯係共振位!”過大海亦是如是
大家早晨!

回復 325# CB900 的帖子

例如:「輪盤」
中孤丁(一個數字)一賠35都喺要靠共振。
遲啲我會去试翻摊、骰寳(丁丁)睇下喺點?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-8-27 15:21 發表

C-Hing! 系唔系成功咗啊?
系就组团同佢博過咯
树树树...........!静静鷄,做野唔講野

算喺初步成功啦!不過想發大逹仲喺有啲难度的:
電脑輪盤
1.  30秒開一铺,太快,预测得黎已買唔彻,眼光光睇住中咗。  或须练習到有條件反射的程度。
2.  孤丁每注最多限500元。

人手打骰
孤丁每注最多限5千元。

高额区
未去睇孤丁每注最多限幾钱?

仲要去多幾次探路。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-8-27 15:21 發表

C-Hing! 系唔系成功咗啊?
系就组团同佢博過咯
講開又講,既然輪盤可以预测,理应六合彩都有可能有得预测
不過我又諗唔通有乜方法、原理、逻辑喺用得着的。
有冇赢兄赢姐有idea?

11 12
發新話題