發新話題

JUN 期指 期權

回復 470# cowbearcar 的帖子

用江恩矩陣計六合彩,真係第一次見!
馬會計賠率和行政費,重有政府稅,一蚊賠1.8倒啦

學既同時會諗返轉頭

佢提到江恩  回歸數係乜呢?
7、14、21、49、100、1
難道100天前的單日走勢會跟今日相似?!

回復 472# cowbearcar 的帖子

我都係上yahoo睇,自己悟

引用:
原帖由 sinding 於 2014-6-25 15:18 發表
唔使後悔!大把機會!得闲睇下澳門賭場果篇野
要理解下先得, 有法子攞到賭場嘅历史号碼做back test就最好, 澳門有冇师兄师姐可帮手的?

大家早晨!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-6-26 10:22 發表
要理解下先得, 有法子攞到賭場嘅歷史號碼做back test就最好, 澳門有冇師兄師姐可幫手的?

大家早晨!
其實有免費 apps 可以係手機試玩添。
上 google 找找不難。

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-6-25 13:17 發表
音干音淨,亞門!
結算在23000音干两邊gogogogogogogogo!  
Bingo! gogogogogogogogogogo!

回復 475# cowbearcar 的帖子

模拟嘅我做紧练習啦!有真實號碼當然更佳,可更加肯定效果。
不過唔知我地有冇住澳門的赢兄赢姐呢?
大家早晨!

Good afternoon

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-6-25 20:32 發表

因為我睇開報紙的緣故,睇得好傳統
其實馬會都想係六合彩度搞多d花臣
可惜客觀賽果嚇死,真係開盤賠死馬會

我諗連工程師都O嘴
明明49個波,單數多過雙數
可是,客觀結果開2個單5個雙的賽果
20期平均佔一半
若然反轉開5個 ...
You can buy odd/even

odd x 5 + even x 2 => odd

The rest of the half if odd/even 50/50, your win ratio ~75%

回復 461# ourstation 的帖子

枝槍好勁!

發新話題