發新話題

JUN 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2014-6-26 11:09 發表
模拟嘅我做紧练習啦!有真實號碼當然更佳,可更加肯定效果。
不過唔知我地有冇住澳門的赢兄赢姐呢?
大家早晨!
俾你做先頭部队, 我等你嘅好消息!
引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-6-26 10:28 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=389959&ptid=5791][/url]

其實有免費 apps 可以係手機試玩添。
上 google 找找不難。
多谢車兄提點!

大家早晨!

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-6-27 09:17 發表
如果果支穿頭破腳陰燭係假身,咁突破234收,241為首目標!但六月波幅縮小,七月擴大或正常理應1400-1800㸃波幅
如果真係... 甘就玩人好多人 lu...

踢波都有假身啦!22740為支持位,穿左看221

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-6-27 10:41 發表
踢波都有假身啦!22740為支持位,穿左看221
tks ching... 希望佢... 正路 dddd...

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-6-25 13:17 發表
音干音淨,亞門!
結算在23000音干两邊gogogogogogogogo!  
Bingo! Bingo!又Bingo! gogogogogogogogogogo

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-6-27 12:31 發表

Bingo! Bingo!又Bingo! gogogogogogogogogogo
232附近結同 230 差好多喎!

回復 491# optionbaby 的帖子

有冇Long C232啊?
大家午安!

回復 497# sinding 的帖子

未做到, 排咗1點第38張

跟佢製作佐個六合彩圖……
之後再將1-7,8-14...咁分七組。
用路紙的歷史:

即係搵:

1-78-1415-2122-2829-3536-4243-49
0個有3次
1個有3次
0個有2次
1個有3次
2個有3次
0個有3次
1個有2次
2個有1次
0個有6次
1個有2次
2個有1次
0個有2次
1個有1次
2個有2次
0個有1次
1個有4次
2個有2次
0個有1次
1個有1次
2個有1次

之後出幾多個?

人為隨機選擇,得出:
1-7:1個
7-14:1個
15-21:0個
22-28:0個
29-35:2個
36-42:1個
43-39:1個
發現都幾接近佢江恩的 回歸數 結果!!

因為佢研究指最中間果個圈開2個機會大,又有兩個 回歸數!
有大機會佢會估 25-33 內開2個,我則指 29-35 內好大機會開2個……

29/6 睇下有幾多成準先。

之前講開雙明顯比開單多,
對上兩三期都係開單多,今期開夠6個雙1個單(連特別號碼)

p.s. 網上有資源,可以追查 2002年至今的六合彩結果。
http://mark6.groupsbuy.com/data/markSixData.csv

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-6-27 14:27 發表

跟佢製作佐個六合彩圖……
之後再將1-7,8-14...咁分七組。
用路紙的歷史:

即係搵:
1-78-1415-2122-2829-3536-4243-49
1011211  0000000  1111220  ...
ching... 你做統計 +...

發新話題