發新話題

MAY 期指 期權

回復 807# cowbearcar 的帖子

IV急升的話,有機會两邉都有得吃的。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-28 14:29 發表
月中上來大家師兄弟都中啦!贏左都唔夠膽今早推落去,夠膽買15點232c買20張幾好了!錯方向得番3成…
就係EQ低
過關唔係好多人做到,一般平推!之前我學三關的老師佢話自己都唔得,一萬搏一百萬 ...
你呢個老師太有钱了!
我祗喺諗用一百搏十萬,所以冇EQ难题

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-28 14:29 發表
月中上來大家師兄弟都中啦!贏左都唔夠膽今早推落去,夠膽買15點232c買20張幾好了!錯方向得番3成…
就係EQ低
過關唔係好多人做到,一般平推!之前我學三關的老師佢話自己都唔得,一萬搏一百萬 ...
请问CB兄你所講的老師是否咁噪果邉的?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-5-29 12:51 發表
有可能會断纜,失败縮一関。
咁都得?
你叫糊叫幾多倍啊?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-5-29 13:23 發表

拉混9倍倒啦! 缩爲過三関多数应该唔使蚀
有9倍唔错咯!俾我已Lie饭应,仲要喺頭闗,再俾你過多闗十倍八倍嘅,番到本有凸啦!

引用:
原帖由 sinding 於 2014-5-26 13:44 發表
........................恆指累積淡倉(億)        大市累積淡倉(億)
4 Apr, 2014        1577                                              2235
9 May, 2014        1281                                             2036
16 May, 2014       1265                                            2028
23 May, 2014       1431                                            2026

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-5-29 12:51 發表
有可能會断纜,失败縮一関。
我都断纜啊!
祗中到尾關

發新話題