33 1234
發新話題

MAY 期指 期權

???

Thank you sir

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-5 09:37 發表

看時間約有兩天築底.希望再試試218左右便彈,目標226
HSI... ???

???

引用:
原帖由 sinding 於 2014-5-8 09:44 發表
最肥牛在215。
大家早晨!
有牛紅之後... MUG 分析都不及睇牛紅指數...

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-20 09:57 發表

即刻起個孖!又夠飲杯茶
弓起... CHING...

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-21 10:10 發表
今朝本來差d追put
突然見到有put 150低170左右,
又黎 160 怨念?
即刻反手
一念之差,相差很遠!
ching,

你 E 個技術... 研究左幾耐... 好奇一問...

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-21 10:20 發表
兩年左右,
留意頂底位則真係睇 大時代 學既!
如無意外,我比呢度任何一人 睇大時代都要遲
2011年才睇
但可以肯定,學到佢暗示的數字系統,地雷數字
絕對少得可憐,
123唔通巴士號碼咩!
價位呀! ...
OIC... 大時代-電視戲... 因為點數轉動勁快... 所以多口一問...

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-21 18:50 發表

咁我份功課就發揮作用了。
其實只需要檢查本月底到期的牆紙!!
http://www.etnet.com.hk/www/tc/warrants/realtime/quote_warrant.php?code=18022

因為係公開資料,你肯逐隻檢查都一樣做到功課。
所以樂意免費係度分享 ...
結論係低 ng 過 222 n 高 ng 過 234…

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-21 20:28 發表

NO!呢個係安全既期權策略。

結論係前面:
因此,對於發寒商來講,最後五日平均價必須在:
22401-23199 範圍內,
如果升至 22901-23199 範圍內,將會連 #28894 的蝦毛都食埋……

但唔可以企正果個位,
因為平均價,一兩日穿佐都可 ...
O... Tks ching... Sc n sp 權… 我都明既… 至於你講既牆紙理論就未 get 到…

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-21 23:27 發表

#29011 有街貨 66% 行使價:23200
現已是牆紙 0.010 了,實際上是 0。
根本唔會放生你!

如果大市跟住幾日狂升,令呢張 牆紙翻生。
咁發寒商賺乜?
你會唔會放生 66% 街貨的牆紙?
唔會難理解,
若然你想做 Short 倉,一定要試下 ...
E 只係 5/29 到期 call... 現在值 =0.01… 甘點解個 66%既貨仲向到 nei... 到期前5日升 ng 到都瓜晒 la...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-23 08:42 發表
大家睇吓早幾日張圖機會有幾高,升穿頂當然好,但困局都總比插穿底好。

http://holland.pk/3bfoev7d
TKS CHING... 姐係未見突破...

33 1234
發新話題