發新話題

MAY 期指 期權

明天早上重可以搏最後一關,睇下有沒機會!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-28 13:54 發表

10點到又唔升哩!

232c-13點:76H
話說兩頭,而家個市升咗等我馬後一翻,如果10點攞到一定升(因為升咗),但個市升咗就真係攞唔到,不過咁嘅末日輪排兩張玩吓無防
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 11:29 發表

無set 止蝕位……
沒走, 在 16 點買了 2 張 232 call, 今早買 2 邊,  不過 232 call 下午在  62 & 65 走了
現在剩下 228 put 2 張, 已是 0 成本

E組升浪差不多了, 月中揸到今日要走了.

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 11:36 發表
230c 出埋 160的怨念添……
有冇咁邪呀?又出怨念
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-27 15:25 發表
大大仙namy 不過下紙,做左右時間到了
都是要多謝 CB 兄 的 左右, 所以今早做 2 邊

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-28 14:58 發表
話說兩頭,而家個市升咗等我馬後一翻,如果10點攞到一定升(因為升咗),但個市升咗就真係攞唔到,不過咁嘅末日輪排兩張玩吓無防
十點又幾抵搏架,就真係賭幾張,都係賭一賭,沒話贏梗嘛!

根本無可能買到……
0.011 是止蝕盤!

之後我掛到 0.013 都入唔到,放棄!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-28 15:06 發表
有冇咁邪呀?又出怨念
係企唔穩喎!
不過, 232p 9X 有重注入場……
重新評估 期結點數!

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2014-5-28 15:07 發表

都是要多謝 CB 兄 的 左右, 所以今早做 2 邊
大家賺餐茶

發新話題