發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2014-5-28 15:03 發表

沒走, 在 16 點買了 2 張 232 call, 今早買 2 邊,  不過 232 call 下午在  62 & 65 走了
現在剩下 228 put 2 張, 已是 0 成本

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-28 15:08 發表

十點又幾抵搏架,就真係賭幾張,都係賭一賭,沒話贏梗嘛!
聽日仲有機,不過最多用3點
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-28 14:29 發表
月中上來大家師兄弟都中啦!贏左都唔夠膽今早推落去,夠膽買15點232c買20張幾好了!錯方向得番3成…
就係EQ低
過關唔係好多人做到,一般平推!之前我學三關的老師佢話自己都唔得,一萬搏一百萬 ...
你呢個老師太有钱了!
我祗喺諗用一百搏十萬,所以冇EQ难题

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 15:11 發表

係企唔穩喎!
不過, 232p 9X 有重注入場……
重新評估 期結點數!
用幾十點可以搏張期指,抵!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 sinding 於 2014-5-28 15:17 發表

你呢個老師太有钱了!
我祗喺諗用一百搏十萬,所以冇EQ难题
一百唔夠入場費囉!加多五十得嘛

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-28 15:18 發表
用幾十點可以搏張期指,抵!
期結前要求速度,慢d都唔係果個價……

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 15:27 發表

期結前要求速度,慢d都唔係果個價……
唔理咁多,聽朝開市230p及232c各用3點排兩張

開始無咁跟對稱,23100 有重軍壓守。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 15:41 發表
開始無咁跟對稱,23100 有重軍壓守。
233~235應該差多吧!

回復 825# CB900 的帖子

4百至一千够有凸了!

發新話題