發新話題

APR 期指 期權

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-4-25 14:00 發表

tks... ching... 有夜市之後... 權中都有機無得食...
唉呀,什麼也有風險的,投機賭博嘛

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-25 13:34 發表

月尾用2 int 就夠,三四百㸃波幅,睇錯都唔輸好多,剛好五浪中,尤於升跌比例超低,理論上長倉收市計計數!
Thank you Win-Hing!
引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-25 13:53 發表
當然牛皮死晒,所以用左右係有技術的,當然你可能問,計對方向淨lp唔得咩!這就是hedge了,到買好多張時你可能訓唔著,但用左右沒壓力的!
買得越大越要hedge,看看老索吧! ...
我聼過前背講過老索喺锁住黎做的,真的坚料。
引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-4-25 14:00 發表

tks... ching... 有夜市之後... 權中都有機無得食...
多谢提醒! 4月10日夜市就喺一個好例子。
不過妳可睇番uuyuu兄嘅帖子,佢當日、晚都有做單的,值得觀摩學習!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-4-25 11:54 發表
淡友加油! 淡友加油!
Good morning all!
淡友唔加油,我做唔够單添

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-25 15:28 發表

淡友唔加油,我做唔够單添
小食多滋味,多吃壞肚皮

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-4-23 20:17 發表
接住落嚟西灣站22050睇吓到唔到
睇吓到唔到?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

西灣站
[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-4-25 16:47 發表
睇吓到唔到?
夜期到左… 算 ng 算...

今次跌幅全面eXtand
一直想見的207,六月底會見。

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-4-26 12:10 發表
甘 5月 nei

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-4-26 12:10 發表
5窮6絕??
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題