28 123
發新話題

MAR 期指 期權

???

Thank you sir

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-3 20:01 發表
而家明白今年點解會突破二萬五!
何解... 家下鉄都暈左了... 請指教...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-3 21:27 發表
跌幾百點就暈低?訉號上正運行一組大GP,欠大細同步,就如現時,你又驚,佢又驚,嗱!又走出來205啦,有貨都比啲叻人呃哂啦,到時真係go!go!go!啦!
始終要低過 222xx 先叫完成鉄浪... 是 ma...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 09:24 發表
似上面個圖表5浪後反復等待反彈?全世界驚佢今日大裂口低開!技術分析係有用嘅!
ching, 為何國腳跑輸港女甘多...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 10:13 發表
兩個指,一個展升浪,一個築底階段!
築底果個... 不知築都可年何月了... NG 怪得 D 人... 話買左 A 股得跳樓...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 16:28 發表
要清楚一點,築底同尋底在技術分析層面上係兩回事,尋底係痛快的,但築底過程係漫長加痛苦嘅,痛苦過後就有快樂啦!
假如有時間... 講下國企... TKS...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 16:43 發表
呢度冇乜人鐘意炒國企,事實上比較難推測,如果上証可以見1800,可以放心炒上3000,而家唔湯唔水,總之就算未見底,都離底不遠,通常平野無人搞,貴先有人追,明年嘅今日,就會知到今日冇執到平嘢而後悔! ...
tks ching...

???

吸貨定散貨...

???

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-3-7 23:14 發表

你同我有相當程度思相接近,怪吾得都系住深圳。
Ching 夜期大鉄... 有 mug 啟示 nei...

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-3-8 02:29 發表

http://chart.finance.yahoo.com/z?s=%5eDJI&t=1y&q=l&l=on&z=l&a=v&p=b,m10,m20,m50&lang=zh-Hant-HK®ion=HK

夜市睇美帝,形態似去年7-9月,
先在高原地帶牛皮一段,插完後抽就不再等直向下!
由於升幅和跌幅都加強,未 ...
有人提過... 美女已經升左差不多 64個月了... 係時候要鉄了...

28 123
發新話題