發新話題

MAR 期指 期權

你有冇倉都一九樣格,你呢世都冇錢添,輸更旣,吾好死呀,你係咁輸就得架啦,你係好多人衣,食,玩,旣父母添。gogogogogogogo

你吾好同人講有乜倉呀,輸到落吾到線呀,開邊邊都對住行嘅,一味吹就夠糊口架啦,到時到候未爆D漿比你醫肚囉,哈哈哈哈哈哈哈哈哈

哈哈哈哈哈哈哈
引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-30 15:58 發表
你吾好同人講有乜倉呀,輸到落吾到線呀,開邊邊都對住行嘅,一味吹就夠糊口架啦,到時到候未爆D漿比你醫肚囉,哈哈哈哈哈哈哈哈哈
哈哈哈哈哈哈,老馬年己大還是吾玩得先,激一激就要爆漿LA,真怕激多激爆血官就痾里吉帝law,gogogogogogo

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-30 15:50 發表
你有冇倉都一九樣格,你呢世都冇錢添,輸更旣,吾好死呀,你係咁輸就得架啦,你係好多人衣,食,玩,旣母添。gogogogogogogo
乜父母呀?吾先糸里契哥咩?契弟

我爆出呢D漿益你囉,奶淨D吓,乖,白痴仔gogogogogogo!

你咁燃弱智玩你都無九引,你D同學都為你光栄呀!woowoowoowoowoowoo

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-30 18:03 發表
我爆出呢D漿益你囉,奶淨D吓,乖,白痴仔gogogogogogo!
全人等里表演,呵呵,快dd爆啊,血管爆廠一滴刀吾洒

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-30 18:08 發表
你咁燃弱智玩你都無九引,你D同學都為你光栄呀!woowoowoowoowoowoo
真糸老馬有火啊,可悲,可悲

尼鋪精盡馬亡,母人仝我玩,老馬啊

奶精奶到一滴到吾唗,真係输到冇飯开!

發新話題