發新話題

MAR 期指 期權

天有眼呀!gogogogogogo!哈哈哈哈哈哈哈哈

回復 891# 馬到功成 的帖子

"天有眼呀"系撞彩, 嚸解唔话自己系技术高超啊?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-3-28 15:27 發表
"天有眼呀"系撞彩, 嚸解唔话自己系技术高超啊?
齋talk,9 up

又改変主意食230点走人,哈哈哈哈哈哈哈哈yeyeyeyeyeyeyeye

回復 893# 1288 的帖子

你僈輪慢坐啦吓,哈哈哈哈哈哈哈!

[quote]原帖由 馬到功成 於 2014-3-28 15:50 發表
又改変主意食230点走人,哈哈哈哈哈哈哈哈yeyeyeyeyeyeyeye [/quote
食230舊C,包包

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-28 11:52 發表

過關,過關,齊齊上.gogogogogogogo!哈哈哈哈哈哈哈哈
馬兄! 別曲解我的意思.
我呢個睇法只是短線, 因今日係3月期權最後一個交易日, 所以用短線來看, 過關的最佳時機, 有別於我平時長線看法, 所以并不是 gogogo

我的看法仍然係當反彈浪, 之後幾個月有大風大浪
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-3-28 16:04 發表

馬兄! 別曲解我的意思.
我呢個睇法只是短線, 因今日係3月期權最後一個交易日, 所以用短線來看, 過關的最佳時機, 有別於我平時長線看法, 所以并不是 gogogo

我的看法仍然係當反彈浪, 之後幾個月有大風大浪 ...
跌破210就大長沽,下面有二三千點唔急嘅!有心理准備到時就輕鬆一㸃,當然,人家大力抽穿230又別論,
而家炒月波幅,啱位就做下!周線行到就爆大邊,睇班友忍幾耐,按江恩輪,74,94,14的推斷,跌浪未夠多

跌到6月就夠數

thx c hing

發新話題