發新話題

MAR 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-3-27 12:31 發表

3 倍都唔錯啦!

我又手癢啦, 有個想法玩過3關, 用一筆細既銀碼, 例如數仟蚊, 用過3關方法來玩, 今次用 bible 或期結玩, 但只玩 long 同選可變倍既時機
又要醫病啦

呢個會分開來玩, 唔好影響果長期飯 ...
係,有個策略就是過三關,我都成日吼住做!上次二月阿爺T3放水,夾走左我個大沽盤,兩日後插一千點,,追番贏dd都沒癮。証明資本變化影響人情緒

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-3-27 12:31 發表

3 倍都唔錯啦!

我又手癢啦, 有個想法玩過3關, 用一筆細既銀碼, 例如數仟蚊, 用過3關方法來玩, 今次用 bible 或期結玩, 但只玩 long 同選可變倍既時機
又要醫病啦

呢個會分開來玩, 唔好影響果長期飯 ...
玩過3關,請問你選什麽行使價玩呢?
Thx
[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

有訊號下周先試222.224.226,???

引用:
原帖由 oem7110 於 2014-3-27 13:36 發表

玩過3關,請問你選什麽行使價玩呢?
Thx
看第幾關

啱啱食佐小少! 10p
HSI22000C4        恆指 2014-03 22000 Call                        1@18.00        -1@28.00                0@-10.00        26        500.00 HKD        45        1.0000        500.00 HKD        50

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-27 13:27 發表

你都系時候隱形啦!
姑裏李奶奶去四月,吹咩!

亞爺反面無情!

回復 856# 1288 的帖子

你呢种就未係接火棒囉,灯哥

請問在2月27日的成交量是否正確呢?
在行使價22800認購,港交所提供的成交量是95,
但在下圖行使價22800認購,提供的成交量是1626。
問題出在甚麽地方呢?
Thx

[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-27 13:48 發表
你呢种就未係接火棒囉,灯哥
火丫橙丫沽丫GOGOGOGO!

發新話題