發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-27 14:51 發表
http://holland.pk/1y64
裂口區22410~22038=372點,如果低位21850為浪3底的話,未來時間修補裂口0.5=22224,0.618=22267
如果唔補明日再裂口真係冇眼睇!
昨晚美股跌187點,adr跌三百多點,睇來呢組反彈目標可以好肯定成立了,bingo!有時見到自己嘅推測可以咁準,老實講真係有啲驚,今日大年三十晚,今早嘅事就係要將前日手多果張224SC解決,用一個借力打力方法,加張222LC,就有機會吃免費午餐了!

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-1-26 21:33 發表
天日应穿218才有平淡仑盘而回,不要其望有奇積出現,好散一定彼夹死過年,二月應再虚張聲勢下試212另淡散興奮.......哈哈哈哈!
goodmorning! 來了!

我係大戶今日半日市就夾番高收, 等好散坐定定, 初5開市先gap 落

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-30 07:22 發表
昨晚美股跌187點,adr跌三百多點,睇來呢組反彈目標可以好肯定成立了,bingo!有時見到自己嘅推測可以咁準,老實講真係有啲驚,今日大年三十晚,今早嘅事就係要將前日手多果張224SC解決,用一個借力打力方法,加張222LC,就有機會吃免費 ...
222lc@217+224SC@238

Good morning

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-30 09:39 發表
222lc@217+224SC@238
果然不敗之組合!
唔升,衰佐都執 21點
贏盡執 21加200,即221點!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-30 07:22 發表
昨晚美股跌187點,adr跌三百多點,睇來呢組反彈目標可以好肯定成立了,bingo!有時見到自己嘅推測可以咁準,老實講真係有啲驚,今日大年三十晚,今早嘅事就係要將前日手多果張224SC解決,用一個借力打力方法,加張222LC,就有機會吃免費 ...
反而我諗緊:
如果 (A)-C 完結,行(B)反彈浪
由24100碌至21758
0.382就上返 22650
0.5 就上返 22920

配合昨日46張 226p 估sp

然後轉眼又大插水,今日有27張 216c亦估係 sc
下望203了,三月的事了

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-30 09:17 發表
我係大戶今日半日市就夾番高收, 等好散坐定定, 初5開市先gap 落
Bingo!!!!!

???

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-30 11:42 發表

Bingo!!!!!
係就橙了... 我 D FAN...

Thank you!!!

發新話題