發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-28 15:09 發表
今日好明顯係扮升唔起, 等散戶追淡, 如果今日跌住黎收, 明日裂口一夾
颇有同感!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-28 15:15 發表
如果尾市可以推穿218就好大機會!
做即月單邊222 c 有冇so 呢?

試下排10點, 輸左唔入肉, 明日如裂口就即食,應該有餐茶飲下

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-28 15:21 發表
1x點幾舊水,衰佐預佐total lost。
但有限錢!

不過,反正預唔升得多,為何不組合:
LC 220 + SC 222
佢收高過220加你入的點數,都有得贏。
LC 222 就一定要高過 222 才有得贏……
基本上你預佢升都無咁快一日上224,最理由食足200點差無可能。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-1-28 15:31 發表

1x點幾舊水,衰佐預佐total lost。
但有限錢!

不過,反正預唔升得多,為何不組合:
LC 220 + SC 222
佢收高過220加你入的點數,都有得贏。
LC 222 就一定要高過 222 才有得贏……
基本上你預佢升都無咁快一日上224,最理由食足 ...
都好wo, 多謝師兄意見

引用:
原帖由 sinding 於 2014-1-28 15:18 發表
頗有同感!
一話睇穿會升,即刻夾上去唔畀平貨你買!
絕!

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-28 15:21 發表

試下排10點, 輸左唔入肉, 明日如裂口就即食,應該有餐茶飲下
計埋手續費五百幾蚊,咁嘅走勢好似冇乜着數!

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-28 15:32 發表
都好wo, 多謝師兄意見
但係咁樣唔係幾舊水!
近二千幾,仲要按金七千銀……
只是利潤區提早出現。

vhsi 臨結算抽上近18有的問題,下行風險比較大。

祝你地好運啦! 杜期升紧~85點.

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-28 15:42 發表
vhsi 臨結算抽上近18有的問題,下行風險比較大。
CHING,  即是咩... NG MING...

發新話題