發新話題

DEC 期指 期權

回復 1# OK~ 的帖子

Thanks OK C hing,聖誕鐘,call 滙豐

好攪笑响出便睇到三沖滙頂改成三次到頂不破cap 水形態,攪笑

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-11-28 21:12 發表
好攪笑响出便睇到三沖滙頂改成三次到頂不破cap 水形態,攪笑
三沖匯頂並非順口嗡話係就係,而金水都曾經幾次用呢個技術捕捉到跳車的機會,喺option king 咁耐,最經典當然係曾經因詞不達意,同老師發生誤會果隻銀基國際啦!就算肥央話2.1挪底,我都話佢一定死梗,佢唔信我咪攪成咁囉,呢個技術核心課程MT SIR 會詳細講解點様去判斷同埋運用,仲有,好多人唔明楔形同三個形旗形的分別,在課堂上亦會講解兩者分別,注意上課時間!

在今日的市況,下週有足夠條件補回三份一個裂口!

#13和黃又變番紅底股,今個星期向上突破24500吧!

怏怏趣趣調整,好過唔上唔落,牛皮到瞓咗幾日,見隻和記變番紅底都幾精神!
要上真係要靠本地幫,國貨靠唔住!

引用:
原帖由 rcecbest 於 2013-12-3 16:25 發表
大市轉差, 明天可能調整.
大大仙子午,頭肩頂有機會成立,明天如破23800,試裂口區23400,四番bible 都幾配合!

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-11-29 15:41 發表
在今日的市況,下週有足夠條件補回三份一個裂口!
正常調整對後市健康啲

裂口不應全補!

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-12-4 09:51 發表

如 1/3 都要見 232 wow...
講係裂口3份1,但亦可以係調整浪0.382,我睇23300都差不多,睇怕24500要下個星期先有望!

以今日開市到現時市况,今個年度高位極有可能在25000之上,結算價整靚小小NO.24888啦!

發新話題