發新話題

NOV 期指 期權

Good morning

引用:
原帖由 大成功 於 2013-11-6 11:47 發表
夾爆老鼠,還可再上!
大力菜有冇嘔番出黎啊?

大家早晨!

不過 啊爷嘅坏消息我证实唔到.

???

電腦上 ng 到網既... 有無 ching 可以睇下...

回復 123# butterflyjoan 的帖子

重啓,check 上網缐(網路)。唔得就要拜托其他赢兄赢姐答妳了。

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-11-7 09:56 發表
電腦上 ng 到網既... 有無 ching 可以睇下...
可能是線路繁忙;
從氣氛與訉號背馳,再配合VHSI 的見底訉號,二萬五前又一次受阻

早晨!

今個十一月今天早上才有時間報導;不過並不是今日才開始trade,早在今個週一尾市透過Bible訊號的同步性閱讀大市會在翌日週二應會作較大幅度調整;

open: lp226@123xn

週二下午一方面觸及技術目標低位微作反彈,又未見Bible有如週一收市前的一致方向性訊號,二者第二天一朝早上課;

close: sp226@179xn

overnight net profits = 56 points x n - commissions and fees   

昨天上課自然心無旁貸,又一次體現到技術分析優於以外圍市況理所當然的推敲了。

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

今天會下午二時後才開WQ看有否即市機遇,到時再交流。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

???

引用:
原帖由 sinding 於 2013-11-7 10:13 發表
重啓,check 上網缐(網路)。唔得就要拜托其他赢兄赢姐答妳了。
已清洗 cookie 都不能開...

引用:
原帖由 optionbaby 於 2013-11-7 09:53 發表

大力菜有冇嘔番出黎啊?

大家早晨!

不過 啊爷嘅坏消息我证实唔到.
中國人民銀行公開市場本周將凈回籠50億元人民幣,今日不進行任何操作。
(換言之,收水唔放水。)
http://www.mw801.com/website2/ViewNews.php?id=151403

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-11-7 11:01 發表

已清洗 cookie 都不能開...
如果喺交易平台上唔到網就试下问经纪行啦。

發新話題