發新話題

SEPT 期指 期權

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-9-25 14:18 發表
唔可太衝,雖然人地錢,要袋其實就係自己錢,下次要忍!
只可以講期結大過天...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-9-25 14:26 發表

只可以講期結大過天...
要好學EQ!

引用:
原帖由 fatpat 於 2013-9-25 14:25 發表

How about

LP230 x 2 @36
SP226 x 2 @6

Debit 60pts

Delta -0.38
OK ar....

引用:
原帖由 fatpat 於 2013-9-25 14:25 發表

How about

LP230 x 2 @36
SP226 x 2 @6

Debit 60pts

Delta -0.38
Assume tomorrow around noon @23200 @23100 @23000 @22900
230P                                                  15           37          76           136
228P                                                    3             8          21             45
226P                                                    1             2            6             14

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-9-24 19:19 發表
呢15點睇數據,真係有D送比人使咁,收市嘜價17點,平開最多得番8點!
得番六點

收市,下午睇佢要插佢又唔插,聽朝平開得番2點,真係乜Q都市

vhsi都係16點幾,暫時不見有大插跡象。

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-9-25 16:18 發表
收市,下午睇佢要插佢又唔插,聽朝平開得番2點,真係乜Q都市
我都題過程式操作行唔通咯,今日又證明咗啦,左一巴,右一巴!

回復 658# goldwater 的帖子

虽然我证實唔到實得,但會唔會方法有偏差?有冇赢兄赢姐有其它諗法?

升穿買,跌破沽,鐘意研究呢種操作的投機者,不斷去改良,務求增添勝算,將止蝕位舞高弄低,到目前所見,未有見過成功的,或成功咗唔比人知掛!有時間不防又多啲深入研究下,搵下有冇好橋!

發新話題