發新話題

假如熊是真的

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-6-30 16:38 發表
另外請問何謂大形上落市?10000~32000?還是16000~25000?若果能分出,可以同大家分享下!
其實我所講的牛熊,可能真係有出入的,

如小朋的智商,大形上落市8000~48000就正確,用分鐘圖或世紀圖就自行決定!今日好開心學習到~大形上落市!哈哈!

回復 50# redbutterfly 的帖子

小朋友經常對新鮮事好奇望多幾眼並非出奇的事,通常唔明白的事,在下會建議貴家長自己教,

相信在下的科幻小說係唔適合小朋友的,或者睇番童話故事,

小學生的問題不會答,莫非?

15%唔夠?23944~19426=4518=>15%?

番去學識計數先啦!我真係冇義務幫人教仔女!

唔好哂我時間啦!

回復 52# CB900 的帖子

CB兄講得正確,有時同D小朋友傾偈,都會變成小朋友「白痴」!

我早前買左本書唔鍾意睇,真係想叫個作者回水,哈哈,真係低能!

唔知我智慧高還是對手智商太低,開頭又話冇野,激兩激乜都噴哂出來,文明人呀?呢招含沙射影咁低能手段在下好耐冇用啦!哈哈!哈哈哈!好攪笑!「快D搞清楚」!真係小朋友

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-6-25 06:35 發表
太陰似準備金鐘,但以麥仔情況要再上高台,現配合工作週期快CLM,等等,美國佬似難上番高位,趁仲有時間休息,如果熊是真的,大家有乜安排!
估唔到引用呢度帖想叫大家小心留意,咁快有人出來執死雞以為大市已見底,D小朋友太多,無謂哂時間,言歸正轉,於6月25日大市未轉向時,已用MT'S 訊號已發出上述預測,亦以一組GP見魚訊號通知,因此訊號是100%準確,但是否見底就言之尚早,個人早前推測七月是反復反彈市,即代表今年低位稍後出現,大市將破萬六,呢個就是GOLDWATER 我的科幻預測,預測歸預測,在下做買賣成功之道,是離不開MT'S 技術的,而『一線生機』提到,「大市若能升穿250天線,工作週期金鍾被打爛,牛市重生,但只是升穿250天線而金鍾仍在,數浪方法稍作改變」;如果再有小朋友太心急出來執成雞,煩請貴家長照顧小朋友,先學會認字,其後要學計數,千萬不要未學行先學走,尤其〝含沙射影〞的本領,只有自取其辱,小朋友!

在此話題內有兩位師兄強調要在下分清楚牛熊定義,無需出奇,有幻想才有未來,
是否真的出現了牛頭唔搭熊咀呢?難得有伴唱!真係眼高手低!
"假如"熊是"真的"!
"假如"我是"真的"!
攪笑!

回復 59# redbutterfly 的帖子

是但啦,真係能夠令小朋友開心,都是我的榮幸!
在下不但回帖多,出帖都唔小,
至於品德係好定衰與在下何關呢?
問你父母係定唔係先!
悶咗幾日,卒之今日有D節目,有Goldwater 存在價值!

Goldwater 在option king 真係幾成功!
佢話好心勸你,大家話係咪攪笑呢?三唔識七?

引用:
原帖由 redbutterfly 於 2013-6-30 20:55 發表
哈哈, 我都係盡我所能者, 見到品德有問題既, 見到咪勸下囉~ 唔聽我都無損失, 我都想呢個社會多個文明人架嘛~

呢D咁基本既問題, 唔洗問父母啦, 就算小學生都識應該咁做~ 哈哈~

anyway, have a nice day! ...

回復 64# 1288 的帖子

人人都會話自己好人的,又如何,在下是有能力亦有吸引力,無論任何人都會留意Goldwater  的帖,只是精神有問題的人,才會叫一個作家交代,回水,係幾攪笑的,今天大市已分析過,如未來訉號改變,再作進一步的推測,暫時假如熊是真的仍然存在,不作改變,多謝支持

發新話題