發新話題

假如熊是真的

個市2007年32000跌落一萬用咗幾多年時間?幾年至叫做熊市?係嘈交定討論心之肚明啦!駛理佢
引用:
原帖由 redbutterfly 於 2013-6-30 18:42 發表
喂仲有呀,上年你又熊又牛,咁最終結論上年係牛市定熊市者? 不如搞清楚上年先講今年啦,唔通牛熊真係逐年計? 丫唔係,應該係每幾個月計,哈哈哈哈。快d搞清楚呢個問題,好重要,你繼續迴避我就唔同你講落去啦~
仲有,我咁多個留言從 ...

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-6-23 10:07 發表
以 jinpa 的版主身份當然可以踩踩場,若果無時間睇過往的熊小說,在下亦幫不上忙,只能講句三分形像,七分想像,就如jinpa 的頭像一樣,在下的聯想是jinpa 兄想話比其他人知,有佛祖的智慧,是否如此,就心中有數,此乃推測,猜錯勿怪! ...
自以為高明,小動作大事舖張!

引用:
原帖由 168.hk 於 2013-6-30 23:53 發表
個市2007年32000跌落一萬用咗幾多年時間?幾年至叫做熊市?係嘈交定討論心之肚明啦!駛理佢  
師兄早晨,在下以為佢係師兄,原來係師奶!

引用:
原帖由 168.hk 於 2013-6-30 23:56 發表
自以為高明,小動作大事舖張!
早前論壇有側通告,小心老千

今天七、一回歸不講古,談健康,拍打拉根療法可以舒緩一般情緒病,如女氏更年期,內分泌失調等,只要拍拍適當穴位,就能得到根治!

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-6-26 19:27 發表
恆指今天最高見20354,較昨天低位19426回升了近千點,早前題過能夠補回一個裂口,就有能力回補第二個裂口,因此未來時間將會修補6月20日的裂口區20961,此乃書本上知識,睇睇是否再bingo! ...
Bingo超勁+神

My god!
引用:
原帖由 goldwater 於 2013-6-28 07:39 發表
一組GP威力可以兩日升千三點,真係神奇,未來時間大市可做的事就是補回第二道裂口,之後相信會在二萬左右反覆,直至五浪出現;

但若大市能突破250天線,配合打爛金鍾的話,牛市重現;
如只能上破250天線,未能打燗金鐘,其後的數浪方法 ...

經近兩個月反彈,恆指由低位19426反彈至22695,反彈三千多點,可以是早前預計之外,

但早前亦有提及,大巿如上破250天線,但未能打破週線圖金鐘,大市仍未走出熊巿範圍,

今日所見,恆指再跌破250天線,訉號是吻別?在韻律上是大細GP同步,下破早前低位

19426是必然的事、小心!

短線而言,今天低位測試小時圖的250ma.相信應會有一組子浪2的反彈。

回復 79# goldwater 的帖子

多谢分享!

發新話題