發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-8 14:54 發表
剛才5分鐘成交有3200張, 都吾少, 是否真要下跌???

重要支持22850
30T見#2DTL, 可能會反彈後再落..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

20950阻力 ?

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-8 15:09 發表
20950阻力 ?
30T高位見#2D3 & #2DTL, 待DCC行完拗落, 期指將繼續尋底..

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-10-8 15:26 發表

MAYBE 今日跌幅完了~~
引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-8 15:37 發表
22890 連頂數次, 強!
DN-P浸浸MQ, 正如Xcheung兄所講, 今日睇嚟跌完

引用:
原帖由 KM88 於 2010-10-8 15:12 發表
一早22891有849張渣盤,所以到此回彈

現為728張
22891咁大個盤, 唔通落到呢個水平, 啲貨真係咁抵撈 ?

引用:
原帖由 KM88 於 2010-10-8 15:45 發表
22891渣盤由728張,頂到落714、628、589、563張,可能大戶一早計到此位是支持來做對沖
所以KM88兄睇大戶揸期指套戥, 係好倉 ?

22891有成9xx張行住喺買盤, 真撈定搭棚 ?

各位晚安!

期指星期五(10月8日)上破星期三(10月6日)高位, 並上試2009年11月18日高位(23110點), 高見23103點回落, 以全日最低位22891點收市..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

Morning All

睇嚟都真係唔少CD-ROM
各位好友請多啲發表意見, thanks

引用:
原帖由 titan 於 2010-10-11 10:45 發表

各位"好友", 咁淡友呢?
亦請各位淡友多發表意見

發新話題