發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-26 11:52 發表

OK hing你度既第二個位我之前沒有度到, Thank you for your inspiration
只係日線圖第二個MQ位, 如果睇即市暫時應該唔會見..
如果能夠下破首目標, 下月可能試次目標
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-26 11:36 發表

所以調整完應該會再上, 調整完再留意NOV 240C有冇大變動..

以下內容需要回復才能看到

期指調整首目標約23448、次目標約23037
各位午安!

期指今日下試23200水平, 低見23166點反彈..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 manpower 於 2010-10-27 13:41 發表
MT Sir既一週預測咁準既
宇宙力量嘛

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-10-27 11:55 發表
23150 or 23000 support
期指14:48 @ 23146, Floyd兄 BINGO

引用:
原帖由 5466 於 2010-10-27 15:00 發表

waiting for ok hing's 23375
由於再破低位, 如能上破23280阻力..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-10-27 11:55 發表
23150 or 23000 support
再三於Floyd兄支持反覆

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-27 13:37 發表

各位午安!

期指今日下試23200水平, 低見23166點反彈..

**** 本內容被作者隱藏 *****
23280阻力都未能上破, 反彈力弱..

明日或下試Mr. Gann支持..

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-10-29 12:16 發表
哩度靜晒?  日日升,跌2日...  似突然榨醒 ?

2次大跌, 2次都係陰濕的跌~
Xcheung兄, 我哋過晒"NOV 10期指,期權"傾
http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=3467&extra=page%3D1

發新話題