發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 Leo7777 於 2010-10-4 15:44 發表
下午已經跌少左,
c-hing們認為明天會跌嗎?
應會再落
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-4 10:53 發表
Seems around 22700 will have pressure to go down, if not break again,
target 22580 first...
Break 左22700, 但最後都bingo...
照我看小心明早再挾上
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 ericshao 於 2010-10-1 15:21 發表
根據江恩理論推測 :
一.日期推算 : 10月份重要日期 => 6/10,7/10,27/10,28/10
二.價格推算 : 22744 - 22436 - 22144 - 21842
(以上4個數字,請於期指走勢圖上劃水平線,如WIQ32,)
近日撐/壓區 : 22436 ~ 22144 ,如穿 ...
謝謝ERIC兄,22744算是到了嗎?  

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-4 15:59 發表

照我看小心明早再挾上
hm...恆指臨收又掃一口...

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-4 15:59 發表

照我看小心明早再挾上
謝謝TREND c-hing! 我等明天大仙再到頂沽。

如果明天早上是要挾, 可能開市是22800跟住殺到22900+
淡友今日已經好傷, 但係以這劇本, 淡友就嘔哂泡

當然, 是個人預測

Rebound resistance 22,650.

引用:
原帖由 nanosecond 於 2010-10-4 16:07 發表

謝謝TREND c-hing! 我等明天大仙再到頂沽。
nanosecond hing 太客氣啦, 你成日bingo, 我得閒要多請教下你啦..
你看有否可能上穿23000-23100呢個敏感位置??

大仙明日到頂做LP 或 SC 是好值博
最多穿23000即走, 輸粒糖

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-1 09:39 發表

各位早晨!

星期三(9月29日)期指上試上升力量縮減目標約22480-22500水平, 高見22472點回落, 亦為一上升浪之對稱目標; 昨日(9月30日)低見22216點反彈..

從日線圖看, 期指或反覆再試22400-22420水平, 如見大成交上 ...
OK hing, 十月和十一月既大方向你現在是何看法?

福源KO博士蛙, 暗盤價+67%

發新話題