發新話題

OCT 10 期指,期權

結算的威力真不小

我估磨完又落過

引用:
原帖由 kennethfung 於 2010-10-28 11:47 發表
結算的威力真不小

我估磨完又落過
聽人說有場外結算, 所以我估今明都吾會大跌, 分分鐘假穿再挾上頂住
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

兩隻231牛仔91.43% & 44.09%

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-28 11:58 發表

聽人說有場外結算, 所以我估今明都吾會大跌, 分分鐘假穿再挾上頂住
是呀!今日埸內,明天埸外=黑期

引用:
原帖由 ccc20010324 於 2010-10-28 11:09 發表
我LC232@16, 請問你們會如何處理?
花開堪節直需節啊,兄弟!
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

以小浪看,Nov HSF 剛才23198是阿叔非髮, 先下望23147, 期待在此位有反彈,
如上穿23198, 今日個升勢就吾錯

lunch sin
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

比亞迪及中鐵建洗倉後,
今天升最多,
冇有怕?

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-28 12:17 發表
以小浪看,Nov HSF 剛才23198是阿叔非髮, 先下望23147, 期待在此位有反彈,
如上穿23198, 今日個升勢就吾錯
果然好叔,難道又來個三角形突破?

倒希望下午恆指有多少升幅,好讓那持23200J的朋友有個high tea嘆下。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2010-10-28 12:35 發表

果然好叔,難道又來個三角形突破?

倒希望下午恆指有多少升幅,好讓那持23200J的朋友有個high tea嘆下。
同意, 只要下午早段企得穩反彈, 23200J朋友應該係可以有high tea嘆

發新話題