發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-5 09:56 發表
Morning All

大仙見Mr. Gann主要支持, 而30T & MOC亦見#2D3, 可能會有較大反彈, 小心..
22640-22645阻力
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-5 09:56 發表
Morning All

大仙見Mr. Gann主要支持, 而30T & MOC亦見#2D3, 可能會有較大反彈, 小心..  
反彈也是大大仙的DCC. 反彈未必大.

差不多了............

引用:
原帖由 jasonlau 於 2010-10-5 10:09 發表

OK師兄 , 我仍看穩升,不過只是上了wpt,不會如各位高手般度位,感覺上,大戶好比心機畫圖,於weekly , monthly圖上做一些裂口,日後可以十分有趣
多謝Jason兄意見, 小弟或多留意長線, 看看當中玄機

Cannot catch today pace yet...
Retrace first target change to 22560
So far the market still looks strong.

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-10-5 10:09 發表

反彈也是大大仙的DCC. 反彈未必大.
Ken兄好久不見
而大仙亦見同步拗上, 因此不得不防..

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-10-5 10:10 發表
差不多了............
Ken 兄, 上星期午飯時好像在 kowloon bay 既金冠見到你
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-10-5 10:23 發表

Ken 兄, 上星期午飯時好像在 kowloon bay 既金冠見到你
上星期不在香港.

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-10-5 10:39 發表

上星期不在香港.
敢可能我睇錯, 因為我都唔肯定
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-5 10:17 發表
Cannot catch today pace yet...
Retrace first target change to 22560
So far the market still looks strong.
No retracement at all so far..

22672 now seems to be an ABC rebound point.
Retrace target 22585
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

發新話題