發新話題

SEPT 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-31 14:52 發表
Just back.
The drop is quite fast...
Quicker than expected.
下破叔飛位, 再落要睇20030-20050水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 31-8-2010 03:07 PM 發表

下破叔飛位, 再落要睇20030-20050水平..
What is 叔飛?  I often see this term in this forum.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-8-31 15:15 發表

What is 叔飛?  I often see this term in this forum.
MT Sir波浪相位理論嘅技術分析術語

引用:
原帖由 odinchu 於 2010-8-31 14:18 發表
日本果邊跌左3%....好得人驚
美股期貨急跌中
唔經唔覺, 日經破9000, 道指都就嚟穿10000..

o.k.兄,

還有沒有機會見20550 ?  Thanks

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-8-31 15:24 發表
o.k.兄,

還有沒有機會見20550 ?  Thanks
從大大仙看, 反彈似乎行完, 如能再破20363, 先再睇20440阻力..

小弟睇可能要下試20030-20050水平..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-31 15:28 發表

從大大仙看, 反彈似乎行完, 如能再破20363, 先再睇20440阻力..

小弟睇可能要下試20030-20050水平..  
Thanks o.k. 兄

賣地很好,都上不去,真大勢已去. 

小心扮野.....

今早做錯邊, 好在趁住剛才反彈, 已追回損失
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-31 15:51 發表
今早做錯邊, 好在趁住剛才反彈, 已追回損失

發新話題