發新話題

SEPT 10 期指,期權

1hr會唔會係AMA?

不過睇嚟只係頂得一時..

別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 bensithk 於 2010-9-28 15:39 發表

我度到好似是21950, 唔知0岩唔0岩?
有可能, 但是今日吾似有力到, 明天期結好難說, 見好就收
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 lofu 於 28-9-2010 03:35 PM 發表

Ok la.................... opportunities arise from time to time.  
fut x 4 gu 22156 ja 22080
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

又買9月22200call 博下 54點

2207x都左個支持位,估明天222附近結

See you tomorrow la..
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 星河國際 於 28-9-2010 04:12 PM 發表
又買9月22200call 博下 54點
LP OCT 20200 oi 4:13p 61x10

See u all tomorrow
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

聽朝要去台灣, 祝大家聽日贏多D, 國慶節日開心快樂!
10月期指,期權 見...

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-9-22 14:49 發表
照日線圖形態看, 第一個短期頂位係接近 22100, 尋日到左, 但今日升破了, 第二個短期頂位係接近 22481, 我都估計一個大調整將會在10月發生, 但唔會低過 20500 點

以上只是個人禺見, 再加少少課堂知識既結論 ...
又係時候睇下10月份既市況, 明日連同轉倉位一次過探討
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

博士蛙暗盤升43%

發新話題