49 12345
發新話題

MAR 10 期指,期權

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-3-23 09:18 發表
基哥, I think they are shifting the position. 220c no more 'meat' mah, shift lower, that may indicate they want the market to end below 212 or lower for March.

I hope so, hehe!

升得唔錯喎
唔係補到裂口呀

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-24 11:56 發表
如果呢棍插唔穿20156..應該會上多...???
21056嗎, 而家睇似乎唔穿, 要上了.....

個圓底幾"lam"喎

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-24 12:11 發表
如果佢呢棍真係出紅棍..就買小小上試下先...
好似想陰喎, 唔知係咪想"陰"你

有機會係下午返彈......上最後一野....有待確認, 都係食飯先啦

呢兩日210c加緊倉,而家已經係最大倉位,希望真係會落返去結算,如果唔我呢個月就白做了。因為我呢幾日一路加淡倉,已經用曬月頭嬴返黎既本錢,一於博佢一 舖!唔該大戶幫幫忙,哈哈!

引用:
原帖由 Glory 於 2010-3-25 11:55 發表

OK c-hing, next tue is a settlement day, it will close lower 202-203 ? so low ?
唔low啦, 好早話左會跌啦, 應該做好野等收錢, 20000樓下仲好...

唔知琴晚上完堂既同學有無見到小時圖"轉勢", 下午返黎唔跌就要"轉勢", 果然跟住繼續升.....唔知呢個勢會否待續

我見佢係咁升, 差小小日線出埋"一陽"添, 有d驚下星期

唔知我咁諗是否正確, 有無師兄指教下

49 12345
發新話題