發新話題

MAR 10 期指,期權

引用:
原帖由 manman 於 2010-3-17 14:49 發表
202-204p可吼吼
等月尾爆落
210-208p都係50點左右, 仲低博啦

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-17 15:07 發表

而家lp呀??
如果你估收21000樓下, 咪用50點左右博下囉, 50點博150點.....低唔低同機會大唔大就自己諗啦. 記住, 係買呀, 唔係沽呀

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-17 15:14 發表

等多幾日d時間值跌咁d會唔會仲底呀...
等多幾日落左黎再唔止50架啦, 相返, 如果再上就唔使50點囉, 但上得高既話落返黎既機會率咪又低d, 所以係好公平既

我以為大家知我講乜, Sorry, LP210/SP208咪俾50點囉

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-17 15:22 發表

咁如果又係到牛皮呢??
如果係到牛皮都係50點左右既, 因為兩張都會縮價, except到月尾

忙完一日, 我臨收市都入左小小好倉博最後一潯...嘻

我都係見到一個 "Download Winqote32" 無version揀喎

佢意思係咪"精裝版" Java版咁呀?

引用:
原帖由 基哥 於 2010-3-19 17:34 發表
忙完一日, 我臨收市都入左小小好倉博最後一潯...嘻
博唔到, 衰咗

210c/212c/214c/220c今日都有14xx張成交, 咁齊既??

引用:
原帖由 基哥 於 2010-3-22 16:40 發表
210c/212c/214c/220c今日都有14xx張成交, 咁齊既??
MAR-10  21000 C     280     300     198     209     -271   21     1403      5126      +136
MAR-10  21200 C     192     202     125     135     -209   21     1408      2004      +676
MAR-10  21400 C     120     131      78      82     -151   21     1409      3988      +471
MAR-10  22000 C      20      26      16      13      -41   21     1438      4670      -320

發新話題