發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-7-15 15:14 發表

今日 20000 put option 大成交, 今晚睇睇個四度空間圖先

照睇今個月唔會係低位結, 會唔會悶足半個月呢
個衫角底睇實198 ,點會悶呀

高入低出無走真係執到500點

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 15:29 發表

C HING... 你即係睇今個月.. 未必會再穿.. 2萬.. 對嗎..
如果穿底,就好大獲

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-7-15 15:47 發表

八爪魚尋日仲係五線開花時就出左post叫人平short put
等到班財經演員事後孔明時巳經输到pat pat開花
尋晚八爪魚報夢話我知呢次會穿底,信不信由你
你出埋八爪魚報夢,我接受唔到lor,佢都未死  

日經大插, A彈返少少,香港會跟邊?

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-19 11:50 發表

Last bet of 190SP settled with nice profits.

This month will highly possibly have 25% profit.  Very nice indeed.  Will settle all the potfolio in the coming weekend and switching to next month opti ...
gd job !

A 勁彈 , 淡倉又黎

三角中

唔使行到 角尖尖嘛?!?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-7-19 15:50 發表
上次穆迪又系在午市時公佈降荷蘭評級,but...Dows升200幾點.
視乎老美庄會點玩...
如果穆迪話降美國評級 ........宜家Hsf肯定穿19000
市場開始明白這些評級機構的作用可能只是為"需要"才公佈,而且通常後知後覺(雷曼)

WQ 又hang

發新話題