發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2010-7-13 11:51 發表

可能試埋衫角頂
唔破近期高位 20550 都成立
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

嚴守止蝕, 止蝕位 20550

引用:
原帖由 paaq 於 2010-7-13 15:42 發表

托到4pm?
頭先果一棍係咩消息做成?

嚴守止蝕, 今日要睇位割喉

升唔返上去, 今日就做左黑雲

引用:
原帖由 paaq 於 2010-7-14 17:56 發表

升咁多回一回係正常 一兩日黑唔一定要插,圖表仍然升軌上,15m 同小時圖仲有咋MA托住,睇大位大約203/201(短炒可能已經等唔切)

美股業績期唔太差有望再推高港股 ...
贊成, 只係一日黑, 唔一定要插, 要睇多一日, 升唔返上去就要調下先

今日大大大仙會唔會做 #2d3 呢, 定係下星期先做呢?

引用:
原帖由 星河國際 於 2010-7-15 11:07 發表
今朝期指做幾多下, 小心大戶做野
四度空間圖睇, vwap 係 20615

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 13:01 發表

我同你差唔多位..... 我想做.. SC & SP... 但仲考慮中...
sp 可以等下先, 可以買定d細long

你話個市唔係頂著俾農行上市, 真係唔信, 有無咁準時

發新話題