發新話題

JUL 10 期指,期權

The first time to see gogogo here
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-7-9 11:08 發表
Target 12:15 @ 20305
早45分鐘可以 meet target

Just MADE

我已經鎖左d 210 左右

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-9 12:11 發表

Ken兄嘅意思應該係今日星期五, 有兩日假期時間值..  
唔知而家仲有無用d ATM term 呢?

今日成交額只係大少少

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-9 16:12 發表

C HING.... 我同你一樣.. 做左... LONG PUT.....

182 @ 31 X 3 (前幾日做)
194 @  84 X 1 (今日做)

希望下星期要跌市........ 如果唔係.. 死得好慘.......
ching, 唔好做咁多單邊, 要做d hedge好d喎

週線圖睇還有些少上升空間, 但唔多, 除非力量好大, 睇成交又唔係增加好多, 呢個水平向下空間大d, 應該都係轉 short 既時候, 破 206xx 或到 207 至止蝕

仲有d力可能彈多次

Did some sc212

日線圖睇係亞叔 favor

發新話題