12 12
發新話題

『至尊課程實戰班』- 即賺!!

『至尊課程實戰班』- 即賺!!

今日上左深造既實戰班, MT Sir在堂上用外匯, 期油和金即市解說,
我就開住部netbook上網即時實踐, 買外匯(有三四年沒有碰...戶口按金所限, 只做EUR 及 GBP),
即時發揮MT Sir 講既精要, 可能加上有些好運, MT Sir一路講訊號, 我一路賺,
共三千多元, 扣除佣金應賺二千多

多謝MT Sir既仔細教授, 我會再努力實踐既。。。

附件

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

創富圖 Wealth Building Diagram

MT Sir 在堂上提及創富圖的概念,第一堂時聽起來都尚有些模糊,到昨天第二堂MT Sir再度親身示範如何即市運用,
就清楚了很多,可說是一種綜合了以往數個課程如WPT,DTR,Bible,GP,Time等所學後的實戰策略,即市運用之後,
對整體課程是更理解,糾正了我之前某些錯誤運用,減少入錯位及看錯市既問題。

昨天回到家再做了兩個round trade ,再賺 ,扣除佣金賺$3000+,即使扣埋$1800學費都係賺。

前天在期指期權中看了風雲兄既強勢倉,半個月就賺80萬,真係既羨慕亦興奮,
羨慕是因為我未有那麼多資金,興奮是相信憑我所學既技術,一定可以在不久將來去到呢個倉既狀況,
這個倉是我今年目標

附件

風雲兄既倉

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-16 14:14 發表
創富圖 Wealth Building Diagram

MT Sir 在堂上提及創富圖的概念,第一堂時聽起來都尚有些模糊,到昨天第二堂MT Sir再度親身示範如何即市運用,
就清楚了很多,可說是一種綜合了以往數個課程如WPT,DTR,Bible,GP,Time等所學 ...
恭喜Rider兄上完實戰班又賺

學完整套至尊課程, 再運用MT Sir喺實戰班所教授嘅P-SignalA-Signal & 大細圖配合方式, 做分析定買賣策略就可以更精準
P.S. 風雲兄個倉都係小弟目標, 齊齊努力
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-18 10:27 發表

恭喜Rider兄上完實戰班又賺

學完整套至尊課程, 再運用MT Sir喺實戰班所教授嘅P-Signal、A-Signal & 大細圖配合方式, 做分析定買賣策略就可以更精準
P.S. 風雲兄個倉都係小弟目標, 齊齊努力 ...
一起努力

尋日有做歐元, 訓練所學中, 大圖看向下所以有沽, 剛才下跌左, 所以再賺左三千多
賺係賺左, 但係做得不算好, 努力應用上堂所學中

附件

Trend兄....恭喜恭喜

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-1-19 20:03 發表
Trend兄....恭喜恭喜
有些luck, 今日賺多左, 有$4000+, 希望每星期keep 住成績

附件

congra, trend brother!

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-19 22:40 發表

有些luck, 今日賺多左, 有$4000+, 希望每星期keep 住成績
睇住日日係咁賺, 睇嚟Rider兄實力 & 運氣係相輔相成ing

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-19 22:40 發表

向下推動浪, Rider兄如果沽單仲未平, 應該賺好多

請問新手可以參加課程嗎?要有基本知識嗎?留意左好耐,未敢參與................

12 12
發新話題