發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 10:21 發表

留意1HR & 大大仙有機會見#2D + #1 CL Merge拗落, 可能未必上倒21116; 如確認見#2D, 或會處於高位反覆, 待大仙見#2GP配合下跌...  
ok兄係話22116嗎?

引用:
原帖由 基哥 於 2010-1-4 10:39 發表

ok兄係話22116嗎?
Yes
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 10:21 發表

留意1HR & 大大仙有機會見#2D + #1 CL Merge拗落, 可能未必上倒21116; 如確認見#2D, 或會處於高位反覆, 待大仙見#2GP配合下跌...
雖然大仙見#2D3, 但由於係AMA, 留意見富貴貓狗, #1行多個Cycle之後, 有冇CL Merge拗落配合再SOP...

回復 52# OK喎~ 的帖子

Thanks you C hing sharing!

回復 55# OK喎~ 的帖子

Thank so much OK hing~

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 09:41 發表
Morning All

1HR UP-P似乎行完, 但大大仙UP-P底→頂稍破第一站PQ位, 今日再破21949, 大仙堺位期指高位目標睇21116...
從大大仙睇呢個UP-P嘅PQ位應該喺下晝開市頭一、兩棍見高位, 如果今日收市前再破21116, 調整過後下一站目標再上就要睇22250水平...
期指上到21116睇吓到時大仙或MOC有冇沽貨訊號

hi..........21800-850 support

早晨呀!甘多位C Hing

Happy New Year & happy trading in 2010 ! Wish all guys here earn more !!

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-4 11:25 發表
hi..........21800-850 support
MOC TBM 2.618 Target??

發新話題