發新話題

APR 11 期指,期權

引用:
原帖由 muigol 於 2011-4-21 11:41 發表

即市頭肩頂 ...
仍需留意尚有DCC未行..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-21 11:42 發表

何時行完?

引用:
原帖由 wil 於 2011-4-21 11:42 發表
wai 兄..........高手 .......勁呀......
因為假期會去旅行,唔想帶住個市去玩影響玩心情,今天只係睇市算啦
不過好彩前幾天買的股票有不錯的收穫.........
下午要準備  ...
祝假期愉快.........影水底世界??

引用:
原帖由 muigol 於 2011-4-21 11:44 發表

何時行完?
由於內容涉及課程秘密, 只能說已完成課程的同學, 可看到大仙DCC何時行完, 不便之處還望見諒..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 muigol 於 2011-4-21 11:44 發表

何時行完?
muigol hing快D去報讀MT sir 課程

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-21 12:03 發表

muigol hing快D去報讀MT sir 課程
wai c hing, 我都有心郁郁架,不過心中有D疑問,唔知有冇解答熱線呢?

在此祝MT sir,.....版主:Floyd hing,OK hing,
Trend hing,Jinpa ,和各位朋友.......
復活節快樂!!!

反覆整固後,如能冲破上次高位@24485  上望 1.) @24700  2.)25090,或於黃金週出現

回復 893# tsuikinman 的帖子

Hello, Welcome back, Be careful of the rebound before go to 24485

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-21 11:42 發表

仲未行嘅? 會唔會唔行架?

發新話題