發新話題

MAY 10 期指,期權

Morning all.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 hftsang 於 26-5-2010 11:55 AM 發表

Time to report your P/L from prev rise, I suppose, Lofu?
Today is busy.  I can only be the watcher for the whole day.  
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-5-26 10:26 發表

以小時圖看, 下跌時間未見行完, 期指如今日再下破昨日低位18922點, 則下跌力量有所擴張, 下跌力量擴張目標約18600-630水平...  
o.k. 兄,今天有否可能再見昨天低位 ?謝謝

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-5-26 12:07 發表

o.k. 兄,今天有否可能再見昨天低位 ?謝謝
下跌時間就快行完, 期指MQ支持約19050水平, 由於大仙見上紙五, 昨日低位未必再見...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-5-26 12:24 發表

下跌時間就快行完, 期指MQ支持約19050水平, 由於大仙見上紙五, 昨日低位未必再見...  
Thanks o.k. 兄. 

回復 868# OK~ 的帖子

Thanks o.k. 兄

引用:
原帖由 oem7110 於 2010-5-26 12:57 發表

O.K. 兄
下跌時間分柝中,你用的時間單位是幾多分鍾呢?
小弟頭先只係用1hr圖作時間分析, 不過小弟認為用15min分析時間比較準確
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

明天又是高危...日子

19000 又穿了

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-5-26 15:05 發表
明天又是高危...日子
已經危緊=.=

發新話題