發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-6-13 15:41 發表

升緊 WOW...???
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-13 14:04 發表

1hr將見#2X3、大大仙DTR有機會出現Tunnel作較大反彈..
期指大大仙TST東目標約22420水平..
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-13 15:21 發表

由於大大仙見#2D3、Tunnel, 1hr亦見#2X3,
留意如能見大成交再下破今日低位22085點, 期指才將再試下行對稱目標..
期指上破大大仙TST東目標約22420水平, 期指 15:59 @ 22463..
因此, 留意大大仙見#1 CLM準備拗落配合回馬槍, 期指或回試22250水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

請問有冇人知明天PPI/CPI幾點出數據?

引用:
原帖由 oscar 於 2011-6-13 15:59 發表
請問有冇人知明天PPI/CPI幾點出數據?
如無記錯..10:00

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-13 15:58 發表

期指上破大大仙TST東目標約22420水平, 期指 15:59 @ 22463..
因此, 留意大大仙見#1 CLM準備拗落配合回馬槍, 期指或回試22250水平..   
PUT過市

???

引用:

未彈完...???

引用:
贊成, 危險期仲未過, 希望回馬槍後再上, 留意未來2日既發展

個市 closed 左, 所以講下今日既可行做法:

去到今朝果d位, 其實可以做 sp, 定下策略就唔會死錯, 如再向下破 22086 (今日低位) 就要斬, 唔落就 hold 著, 輸既就係少少, 勝就食曬, 但要睇實個市, 如斬, 要斬得快

回馬槍應該仲有一次機會, 輸贏自己付責, 唔好找我悔氣
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

???

WAI WAI,

如果國企明天唔穿 12150 ~ 12200 睇上... 唔知岩唔岩 NEI...???

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-13 14:51 發表
剛見大仙tst,稍待休息行大大仙tst
犯咗大忌.........持倉LC過夜

???

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-13 17:21 發表
錯方向...???

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-13 17:21 發表
我估TSUI兄係賺緊唔少, 不過3番唔食住, 想食4,5,6番, overnight擔心有變數&看signal可能先回調後再上......~~~

都有可能掛住講唔記得/平唔切倉~~~^^

(估錯左tsui兄唔好怪我~~~haha)

發新話題