發新話題

APR 11 期指,期權

MT Sir今早於"大家好!"預測上升阻力在24220
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-21 11:12 發表
MT Sir今早於"大家好!"預測上升阻力在24220  
Thanks Thanks Thanks

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-21 11:11 發表
早晨ok hing
昨夜遲上床...眼有D掙不大....
請如有down trend 訊號提示一下 ....Thanks
Wai兄早晨!

Wai太謙虛了, 閣下今早所預測的阻力亦再次Bingo

OK hing.....我提供的預測只即市..(皮毛)
遠遠不及MT sir 所教課程內容威力和實力

wai-wai兄真係好勁........話頂住就頂住

呢到實在有好多超人

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-21 10:59 發表
各位早晨!

大仙初見#2D3, 但由於MA上拓, 期指或會於高位反覆, 待DCC行完, 留意大仙能否見#2DTL出現作調整..
大仙準備#2DTL, 留意DCC出現, DCC行完後期指或反覆回試23900水平..

各位師兄.....大家能有緣在此分享及研究,
我十分感謝MT sir開此討論壇

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-21 11:32 發表

大仙準備#2DTL, 留意DCC出現, DCC行完後期指或反覆回試23900水平..  
即市頭肩頂 ...

wai 兄..........高手 .......勁呀......
因為假期會去旅行,唔想帶住個市去玩影響玩心情,今天只係睇市算啦
不過好彩前幾天買的股票有不錯的收穫.........
下午要準備 去買潛水相機.........今晚零晨機...............
祝大家有個 Happy Easter Holiday

發新話題