發新話題

FEB 11 期指,期權

1hr圖#2快下穿虛線,若然,將發展成三相同步。

大大仙正在行DCC,大仙可能以CLM配合。

下午首看今早餘下之下跌裂口23555-23580為上升主要阻力。

加上日圖初步確立上週五為時間力量pq共振點之地位,相信下午才見day low。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-20 23:14 發表
啱啱完結一個咁著數嘅春茗團拜,又食又拎又有遊戲玩,真係滿載而歸呀!同埋可以見到咁多靚仔靚女偶像添 不過3個鍾時間短咗d,或者下次考慮吓延長時間至8個鍾就好勒 師博師母同埋有份幫手酬備嘅ching c 姐就辛苦d ...
tsui c hing...

thanks for your explaination ...but i m older than u and not pretty at all...

btw...i will take your suggestion into serious consideration.....

thank you again and wish u earn a lot + a lot + a lot

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-2-21 10:19 發表

能量水晶球
下午有機沽bor~
Ken兄Tsui兄準備開餐~

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-2-21 12:55 發表

下午有機沽bor~
如果今個月收在23600附近就好啦~~~

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-2-21 12:55 發表

下午有機沽bor~
大戶兄你開工啦!今日個市比預期硬淨呀,唔好睇得太好或太淡,今朝好開心可以跟ken 學習,真係犀利,咁小波幅都可以來去自如,
而我就希望能夠把握每一次機會,所以今朝做左右逢源睇即市有冇機會,收市前平倉睇睇

啱啱得閒睇番hsi 5min 圖出現一小山峰,大戶兄可能食大茶飯,睇實支持位啦

TB target 23792

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-2-21 12:27 發表
1hr圖#2快下穿虛線,若然,將發展成三相同步。

大大仙正在行DCC,大仙可能以CLM配合。

下午首看今早餘下之下跌裂口23555-23580為上升主要阻力。

加上日圖初步確立上週五為時間力量pq共振點之地位,相信下午才見day low。 ...
AFTERNOON OPEN > 23555
IS IT GOOD TO LONG PUT?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-21 09:56 發表

wai 兄唔知瞓醒未呢?你果兩張升番70幾點渴,平得未呀?
今朝一早外出無看市,個2張lp會看至25號(有預左會全輸)
sell過市HSF今早set左23450平.

午安all c hing,

發新話題