發新話題

MAY 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-13 13:55 發表

各位午安!

期指於星期四下破修正目標23030水平, 低見23838點, 今早回補裂口, 高見23127點回落, 下試5月6日低位22805點, 低見22811點..

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
期指上試反彈力量縮減次目標中..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-13 15:24 發表

期指上試反彈力量縮減次目標中..  
Bingo

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-5-13 10:53 發表
大時代+大大仙+大仙似#2D3,淡友小心
Bible認真好用, 大仙一個#2D3, 再配合大大仙 & 1hr #1, 期指低位反彈近400點..

引用:

各位午安!

期指於星期四下破修正目標23030水平, 低見23838點, 今早回補裂口, 高見23127點回落, 下試5月6日低位22805點, 低見22811點..

就bingo啦

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-5-13 15:29 發表

Bingo
引用:
各位午安!

期指 15:31 @ 23192點..
大大仙#1CLM準備拗落、大仙或出現#1D, 期指或稍作調整再試對稱目標..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-13 15:42 發表

期指 15:31 @ 23192點..
大大仙#1CLM準備拗落、大仙或出現#1D, 期指或稍作調整再試對稱目標..  
下星期 以1hr圖看, 下週一(5月16日)或有機會再試TST西目標約22800-22810水平

還有機會嗎?

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-13 14:00 發表

Tusi兄一語中的, 下午即挾  
O.K hing 見你番嚟真係好啦!今朝見似準備一個轉勢訊號,但見TST 西目標又未到,所以信心不足,只做LC/LP咋!好在有收獲!

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-5-13 15:43 發表
下星期 以1hr圖看, 下週一(5月16日)或有機會再試TST西目標約22800-22810水平

還有機會嗎?
由於反彈時間未行完, 期指如能以大成交上破反彈力量縮減次目標, 則下週一再試22800-22810水平的機會減少..
留意有否大仙TST西訊號確認能否回試低位..

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-5-13 10:53 發表
引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-5-13 15:54 發表
O.K hing 見你番嚟真係好啦!今朝見似準備一個轉勢訊號,但見TST 西目標又未到,所以信心不足,只做LC/LP咋!好在有收獲!
即使Tsui兄近日少作即市分析, 但今早一出帖, 上午尾市期指即應聲大挾近400點, 看來Tsui兄於技術分析方面又更上層樓, 恭喜恭喜

引用:
再次為這種神奇訊號感謝老師MT SIR,
還有O.K 大師兄指導

發新話題