發新話題

JAN 11 期指,期權

回復 838# tsuikinman 的帖子

有版友同學用得著便好了。

每天要投資合共近一小時整這兩份oi數據,如果只留紿自己這個不材, 實在太浪費了!

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

The upward force continues to exhibit in such a way that a bigger scale of measurement(reference waves) should be employed. Major resistance is at somewhat slightly above 24400 according to skynet as well as the latest TL resistance on big times (大時代).

A little bigger correction is expected any time in order to make happen the DBT of both Big and Little fairies.

有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-1-18 11:09 發表

每天要投資合共近一小時整這兩份oi數據,如果只留紿自己這個不材, 實在太浪費了!
jinpa 兄呢份無私供獻真係難能可貴,我本人向你至敬 希望你嘅努力可以於股市中賺番更高嘅回報啦

回復 843# tsuikinman 的帖子

thnx for your blessings! likewise!
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-1-18 11:09 發表

Jinpa 師兄真謙 , 我這個庸才 , 這天都必看 , 是你的忠實粉絲

引用:

Jinpa c hing,
Your data is really help.
Thank you very much.

大家可以幻想吓鯨鯊進食嘅情况,睇嚟仲未食飽,如果食飽的話,佢會........

jinpa 兄呢份無私供獻真係難能可貴,我本人向你至敬 希望你嘅努力可以於股市中賺番更高嘅回報啦! x2
謝謝無私分享!!!

回復 841# Jinpa 的帖子

Thousand thanks

回復 825# OK~ 的帖子

多謝OKc-hing指導,謝謝!!

發新話題